Christian Aubert ny daglig leder i LYN Fotball

Aubert.jpg

Christian Aubert (53) er ansatt som ny daglig leder i LYN Fotball. Han overtar etter Kjetil Rist som starter i ny jobb i NFF fra midten av juni. Christian har en solid bakgrunn fra næringslivet, og da primært i oljebransjen. I tillegg er han et kjent ansikt i LYN-miljøet da han både har vært og er en ivrig lagleder og supporter.

Christian gleder seg til å ta løs på jobben i LYN:
- LYN er en spennende og stor klubb med en sterk posisjon på mange nivåer.
Jeg ser frem til å jobbe med de mange dyktige og engasjerte menneskene både i og rundt klubben i årene fremover, og er sterk i troen på at vi sammen skal forsterke og utvikle det allerede veletablerte fundamentet slik at klubben fortsetter sin positive utvikling.

Christian vil være på plass for fullt i sin nye rolle i løpet av august.   

Velkommen til LYN!