GRASROTANDELEN

Grasrotandelen_logo_RGB (1).png

Norsk Tipping utbetaler grasrotmidler tre ganger i året, henholdsvis 1.januar, 1.mai og 1. september. I mai i år ble det utbetalt over 206 millioner kroner til grasrotmottakere over hele landet. Dette er mulig fordi over 1 million av Norsk Tippings kunder har registrert seg som grasrotgivere.

 

LYN Fotball ønsker å takke alle grasrotgiverne som i perioden 1.1 – 1.9 har bidratt med

152.228,- til oss.

 

Rundt to millioner nordmenn deltar i ett eller flere spill hos Norsk Tipping i løpet av et år, og over halvparten av dem har valgt å knytte seg til en grasrotmottaker. Inntil syv prosent av innsatsen går automatisk til grasrotmottakeren spilleren ønsker å støtte - uten at det koster spilleren noe som helst!

 

Hvis du ikke har registrert deg som grasrotgiver, kan du gå inn her for å registrere LYN Fotball som din grasrotmottaker.

Er du allerede grasrotgiver – Tusen takk!

#Sponset innlegg