Ny sportslig leder i barnefotballen (6-12 år)

(Eirik Bie: Ny sportslig leder for barnefotballen)

Høsten 2017 vedtok styret en nysatsing på klubbens barnefotball. Dette innebærer blant annet annsettelse av sportslig leder i barnefotballen; en person i 100% stilling med ansvar for barnefotball og akademi. Nåværende barnefotballansvarlig Vegard Hammershaug arbeider på fotball-linjene Lyn holder i (Otto Treider og Nydalen VGS) i tillegg til å være hovedtrener på Lyn G14. Han har derfor ikke mulighet til å fortsette sin jobb med de yngste spillerne i klubben.

Vi hadde mange gode kandidater inne til intervju for stillingen og det er en glede å kunne meddele at vi har ansatt Eirik Bie (bildet) som sportslig leder for våre 6-12 åringer.

Eirik kjenner klubben godt fra tidligere, etter flere år som årgangsansvarlig i ungdomsfotballen og trener på vårt akademi. Han er utdannet master i idrettspsykologi og coaching idrett fra Norges Idrettshøgskole, og har relevant erfaring som trener og sportslig ansvarlig i Skeid og fra Skeid Akademiet og "Talentfabrikken".

Eirik er for tiden spillende trener i Lokomotiv Oslo (a-lag, herrer, 3.divisjon), og ansatt som idrettspedagog i Ekeberg Idrettsbarnehage. På grunn av oppsigelsestid på nåværende arbeidsplass starter ikke Eirik opp i jobben før 01.04.18, men han har god og jevnlig dialog med Hannes og Vegard som holder i akademiet og barnefotballen frem til dette.

Hovedpersonen selv gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver i Lyn:

- Jeg gleder meg veldig til å begynne som sportslig ansvarlig for barnefotballen i Lyn. Jeg har mange gode minner fra å jobbe i klubben tidligere, og jeg ser frem til å bidra med å utvikle klubben og spillere. Lyn har et veldig godt grunnlag i barnefotballen med mange medlemmer og gode og engasjerte foreldre og foreldretrenere. Jeg kommer til å jobbe hardt for å videreutvikle barnefotballen, og samtidig gi spillerne et veldig godt tilbud. Ved å tilrettelegge for god trening tilpasset alder både i barnefotballen og på Lyn Akademiet skal vi også gi spillerne gode forutsetninger på sikt til å bli gode nok til å spille for Lyns A-lag for damer og herrer.

Vi er veldig fornøyd med å ha Eirik med på laget. Klubben har stor tro på at han kan lede arbeidet med å videreutvikle klubbens barnefotball på en god måte!