3. runde NM damer: Onsdag kl. 17.00: Lyn - Klepp

FØR KAMPEN LYN FOTBALL - KLEPP, 3. RUNDE I NM KVINNER.

I morgen får vi storfint besøk fra Rogaland og nærmere bestemt Toppserie-laget Klepp fra Jæren. Klepp er den nest største jordbrukskommunen i Rogaland fylke - med hele 600 veldrevne gårdsbruk - og meieriene Tine og Q er sentrale aktører.
Laget til trener Oliver Harder er på seniornivå et nytt bekjentskap for oss i Lyn Fotball Damer.

De helgrønne har absolutt hatt en solid start på sesongen 2017 og innehar i øyeblikket 4. plass i Toppserien - 19 poeng etter 9 spilte serierunder. I 2. runde i NM Kvinner slo Klepp ut Amazon med 0-2 på Levermyr Stadion i Grimstad.

Vi i Lyn Fotball Damer ser utvilsomt frem til morgendagens dyst mot kanskje sesongens til nå mest positive overraskelse i Toppserien. For oss blir det av flere årsaker gøy å få møte en av de store kall det kanonene i kvinnefotballen. Klepp er naturlig nok store favoritter i morgen, men skal vi utvikle oss videre så må vi i Lyn Fotball Damer ta læring og inspirasjon fra de aller beste.

Med tanke på egen kamptropp så vil vi i Lyn Fotball Damer stille med totalt 18 spillere (16 utespillere + 2 keepere) i morgen.

Vi er som alle andre klubber inne i en hektisk kampperiode og må naturligvis prioritere fornuftig deretter. Alle våre involverte spillere er 100 prosent og mer enn klare til morgendagens NM-kamp mot de helgrønne fra Vestlandet.

Kampstart er på Kringsjå KG 1 kl 17:00