Kjell Sverre Hansen Wold ansatt som ny trenerutvikler

Kjell Sverre Hansen Wold (50) starter 2. juni i den nyopprettede stillingen som trenerutvikler i Lyn Fotball. Stillingen som trenerutvikler skal ha hovedfokus på trenere og spillere på treningsgruppe 2 og 3 i ungdomsfotballen (13-19 år). Kjell Sverre blir å jobbe tett med Sportslig leder, Rolf-Magne Walstad, som skal ha hovedansvar for treningsgruppe 1. Sammen skal de sørge for at helheten på sport i klubben blir ivaretatt på en god og fornuftig måte.  

Rolf-Magne gleder seg til å få med seg Kjell Sverre som "makker":  - I en stor klubb med mange ungdomslag og mange unge trenere, ser vi fram til at Kjell Sverre blir med oss for å trene trenerne.

Kjell Sverre er en erfaren mann som siden starten av 90-tallet har vært trener på ungdoms- og seniornivå i Oslo-fotballen. I tillegg til dette har han vært idrettslærer i nesten like mange år. Den siste tiden har han kombinert en lærerstilling med en trenerutviklerrolle i Langhus og han vil garantert ha en ryggsekk stappfull av erfaring som Lyn Fotball vil nyte godt av.

Vi ønsker Kjell Sverre velkommen til klubben!