Grasrotandelen: Verdens enkleste dugnad blir mer verdt!

Grasrotandelen_Lyn_Fotball.jpg

Fra og med 1. januar 2018 øker Grasrotandelen fra 5 % - 7 %. Dette er årets julegave fra Kulturdepartementet til frivilligheten! 

Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan nå velge hvilket lag eller forening som får fem prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Hvis Lyn Fotball kan rekruttere flere grasrotgivere vil grasrotandelen bli større, som vil komme våre medlemmer til gode. Derfor ønsker vi at akkurat du husker å registrere Lyn Fotball som din grasrotmottaker, og gjerne rekrutterer andre i familien, venner, jobbkolleger og andre.

Registrer Lyn Fotball som din grasrotmottaker!
Send SMS til 2020 med melding: Grasrotandelen 986231528 eller bruk denne linken, og registrer Lyn Fotball som din grasrotmottaker i dag! Pr. 22.12 er det registrert 563 grasrotgivere - kan vi klare 1000 givere i løpet av 2018?

Verdens enkleste dugnad!