LYNs Damelag i Toppserien 2018 – vil du være med på «laget»?

Damelag opprykk.jpg

Våren 2009 startet noen ildsjeler et damelagsprosjekt for klubben i 4. divisjon. Før dette var kvinnefotball et fremmedord i Lyn. I 2018 – kun 9 år senere oppstarten – skal Lyns Damelag spille på øverste nivå i Norge. Det er ikke annet enn en suksesshistorie og en historisk bragd som vi er utrolig stolte av. For Damelaget vil debuten i Toppserien by på utfordringer både sportslig og økonomisk. Forskjellen fra 1. divisjonen er enorm. Lyn er forberedt på en tøff sesong, men du verden så mye moro det vil bli med blant annet lokaloppgjørene mot Røa, Lillestrøm, Kolbotn, Stabæk og ikke minst Vålerenga.

Nå trenger jentene DEG med på laget for at dette skal bli en spennende sesong som legger grunnlaget for fremtidens damesatsing i Lyn og norsk kvinnefotball. Skal vi lykkes med våre ambisjoner trenger damelaget høyere inntekter slik at vi kan legge til rette for den sportslige toppsatsingen.

Lyn har ingen rike «onkler» ala Vålerenga og Avaldsnes som pumper millioner av kroner inn i sine damelag. Skulle det likevel dukke opp er det hjertelig velkomment. Erfaringsmessig er man likevel mindre sårbar og derfor på sikt sterkere også med mange små bidragsytere Lyn skal være «annerledes»-klubben hvor fokus er å satse på unge, sulte og fremadstormende spillere med ambisjoner om toppseriespill. Jentene vil sette enorm pris på alle bidrag og det finnes flere måter å støtte laget på:

1.       Sponsor:

Klubben har noen trofaste sponsorer som betyr mye, men vi trenger flere samarbeidspartnere. Potensialet i klubben er stort. Skulle det være noen bedrifter der ute som hadde syntes det hadde vært kult å være en del av reisen og suksesshistorien til Lyns Damelag så er det bare å ta kontakt med undertegnede for en nærmere prat.

2.       Gaver:

Damelaget har allerede fått noen henvendelser på gavebidrag fra privatpersoner. Det vil bli igangsatt ett prosjekt som heter startskudd.no der private aktører kan bidra med å løfte den sportslige satsingen. Her kan man velge om man vil være en anonym giver eller ikke. Samtidig vil alle som bidrar med noe inn mot Startskuddet kunne skrive av gavebidraget på skatten.

Link til Damelagets Startskudd: http://fnd.uz/lyndamefotball

3.       Sesongkort:

I år har Damelaget sitt eget sesongkort. Det koster ikke mer enn 700 kr og i tillegg får man gratis kaffe på dette kortet under alle Toppseriekampene på Kringsjå. Toppserie og kaffe – verdt hver ei krone! A must-have for alle som liker Lyn.

Sesongkortet kan kjøpes her: https://www.explendo.no/lynfotball?productid=1080

4.       Frivillige ressurser:

I tillegg til penger trenger vi alle de ressursene vi kan få til å både drive med salg og markedsføring av produktene ovenfor, samt kamparrangementer mv. Skulle du ønske å bidra til å løfte Lyns damefotball inn i fremtiden setter vi stor pris på om du melder din interesse. Send bare en mail eller ring. Alle bidrag er gull verdt for oss.

Med sportslig hilsen og ønske om et spennende 2018,

Lyn Fotball Damer v/daglig leder Kjetil Rist (rist@lynfotball.no)