Nytt og bedre keepertilbud ved Akademiet

Vi har nå forbedret tilbudet vårt til keeperene som deltar på akademiet. Vi har utvidet til til 4 dager i uken for å gi kontinuerlig oppfølgning til alle som er interessert i keepertrening og ønsker å utvikle sine evner. I tillegg til utvidet tilbud har vi også forbedret metodikken og laget klare læringsmål med utgangspunkt i spillerenes egne behov.

Treningene foregår på:
- Mandag
- Tirsdag
- Torsdag
- Fredag

Aldersklasser: 7-12
 

Keeperene vil bli delt inn i 2 grupper med hensyn på hva keeeperne trenger.

 

Priser per trening:

1 dag - 140,- kr.

2 dager- 120,- kr.

3 dager- 105,- kr.

4 dager- 95,- kr.

 

Trenere:

Begge trenerne våre er utdannede keepertrenere. Begge snakker og forstår norsk.

Pedro Espinha fra Portugal som har UEFA B lisens ifra NFF, er nå heltidsansatt keepertrener i Lyn Fotball og Toppfotball. Han har jobbet i flere klubber i Portugal. Han har vært knyttet til Benfica og fotballskoler der. Pedro kom fra Bergsøy til Stabæk, og deretter videre til Lyn Fotball høsten 2016.

Valencia er fra Jamaica, og har spilt fotball profesjonellt over hele europa. Valencia har vært keepertrener i Lyn i mange år, og har hatt ansvaret for keepertreningene på akademiet i flere år.