Betraktelig økning i Lyns dommerstand

Lyn har ikke akkurat vært kjent for å være en klubb med mange dommere gjennom de siste årene. Klubben har hatt en fast og lojal dommer i Patricio Runge, men nå har dommerlegenden vår fått selskap av fire andre som skal dømme for Lyn i 2016.

Ahmed Abdulle og Kjetil Moen har flere sesonger med erfaring fra dømming for andre klubber, mens Lyn-guttene Alfred Ekker Strande og Ram Glomseth nylig har tatt dommerkurs i regi av Oslo Fotballkrets og er klare til å dømme mange kamper framover.

Dommerne våre blir satt opp til kamper i regi av Oslo Fotballkrets, men skulle lag i Lyn trenge dommere til treningskamper eller cupkamper er det bare å kontakte en av våre dyktige dommere. Kontaktinformasjon finner dere her.

Lyns dommerteam teller nå fem, men det er alltid plass til flere. Skulle det være noen som ønsker å dømme for Lyn er det bare å ta kontakt med daglig leder Kjetil Rist (rist@lynfotball.no).