Høy landslagsaktivitet i Lyn

Foto: Thomas Brekke Sæteren (NFF)

Foto: Thomas Brekke Sæteren (NFF)

Det er nesten blitt en vane for Lyn å ha mange spillere på landslagsoppdrag for nasjonens ungdomslag, og spesielt på jentesiden har vi de siste årene hatt mange som har representert Norge.

Kommende uke er intet unntak, da er Lyn representert med hele 6 jentespillere på treningssamling for U16-landslaget. Jentene fra Lyn som er plukket ut til treningssamlingen, som finner sted i Oslo, er Joanna Bækkelund, Sarah Gran, Jenny Røsholm Olsen, Selma Hernes, Mari Hasselknippe og Eline Bjørmark.

På guttesiden har vi Erik Botheim som til uken igjen skal spille med flagget på brystet. Denne gang reiser han med Erlands Johnsens U16-tropp til England for å møte fotballstormakter som Italia, Tsjekkia og England.

I tillegg til spillerne som skal ut på farten til uka har Andrea Willmann (U19), Heidi Ellingsen (U19), Noor Hoelsbrekken Eckohoff (U17) og Frida Maanum (U17) nylig vært ute og målt krefter mot nasjoner som Italia og England.