Opprykksthriller på Kringsjå

Damelaget har et godt utgangspunkt etter første kvalik-kamp til Toppserien. Søndag tapte de 4-3 mot Medkila i Harstad og det er derfor duket for en opprykksthriller uten like når lagene møtes til dyst igjen på Kringsjå førstkommende lørdag kl. 12.00.

Skal jentene greie bragden med opprykk til Toppserien, og da samtidig skrive klubbhistorie, er de avhengig av god hjelp fra vår 12. mann – tilskuerne. Ta derfor med venner, lagkompiser og familie til Kringsjå å bli med på å skape en flott ramme rundt kampen.

Det blir gratis inngang og kiosk for kjøp av forfriskninger. Alle frammøtte er også med i trekningen av en flott skipakke sponset av vår samarbeidspartner Gmax Storo.

Glem hvor du var da Brå brakk staven, glem the Thrilla in Manila, glem Norge-Brasil i Marseille. Lørdag kl. 12.00 er det dette tiårets største thriller som gjelder! Vær tilstede når Lyns jenter rykker opp til Toppserien for første gang!