Lyn Fotball og Wright Trafikkskole inngår samarbeid

Wright Trafikkskole er ny samarbeidspartner for Lyn Fotball. Foto: Wright.no

Vi ønsker Wright Trafikkskole velkommen inn i Lyn-familien som ny samarbeidspartner. Wright Trafikkskole skal skolere unge Lyn-medlemmer til å bli gode og trygge trafikanter.

Med samarbeidsavtalen ligger det til rette for gode priser for klubbens medlemmer, samt en kickback som går tilbake til Lyn Fotball når du bestiller Lyn-pakken hos Wright.

Med Lyn-pakken får du:
6 stk. kjøretimer
Trinnvurdering 2
Trinnvurdering 3
Sikkerhetskurs på øvingsbane
Sikkerhetskurs på veg
SMS varsling

For å bestille Lyn-pakken gjør du slik:

  1. Registrere deg på Wright.no

  2. Velge Superpakke med eller uten manuell

  3. Skrive inn Wrightkode: lynklb og trykk oppdater

Trafikalt grunnkurs på klubbhuset
I løpet av året vil det også arrangeres trafikale grunnkurs på klubbhuset vårt, der det er plass til 16 personer til hvert kurs. Minstekravet for at kurset skal holdes er 12. Dette gir klubbens unge spillere mulighet til å ta grunnkurset på Kringsjå.

Trafikale grunnkurs hos Lyn denne høsten:

  • 20.11.23 kl. 16.30-19.00

  • 21.11.23 kl. 16.30-19.00

  • 22.11.23 kl. 16.30-19.00

  • 23.11.23 kl. 16.30-20.00

Påmelding til disse kursene gjøres i superinvite. Det er begrenset med plasser per kurs, samt bindende påmelding. Avbestilling må skje senest 3 virkedager før og ved lavere påmelding enn 12 elever må kurset utsettes til det er flere påmeldt.

Passer ikke disse datoene, så kan du bestille time på Wright.no med koden: lyntgk.

Hvorfor trenger vi så mye informasjon?
For registrering av kurs til vegvesenet (så de kan utstede bevis) trenger vi fullt navn og fødselsdato. Mobilnummer er elevens Bruker-ID i Wright sitt register (MyPage), og det sendes ut «påminnelse sms» til eleven før hver time. E-post blir brukt til å sende foreldre info om kurs og betaling. For elever under 18 år må vi også registrere foresatt med navn og tlf.

Kort om Wright Trafikkskole
Wright ble grunnlagt i Norge i 1997 og har frem til i dag vokst til å bli Norges desidert største trafikkskole med 40 avdelinger rundt om i landet. Hos Wright Trafikkskole skal elevene føle seg trygge og få den progressjonen og mestringsfølelsen som kreves før elevene blir selvstendige sjåfører i trafikken.

Opplæringen består av tilpasningsdyktige og forskriftsmessige løsninger, med lærere som følger opp elevene på best mulig måte avhengig av nivået på hver enkelt elev.

Vi ønsker Wright Trafikkskole velkommen inn i Lyn-familien og gleder oss til et godt samarbeid!