Kick- Off Gutteturnering 2018

gutter.jpeg

Lyn Kick- Off Cup har vært veldig populær turnering. I fjor var hadde vi over 200 barnelag i sving på Kringsjå. I år har vi i tillegg en ny kunstgressbane med høy kvalitet sammen med en nyrenovert Kunstgressbane 1 med tribuneseksjon. Alle 3 banene vi har er i umiddelbar nærhet til klubbhus, kiosk og garderober.

Vi garanterer:
- Ingen forsinkelser (kampene startes og stoppes over høyttaler)
- 2 omganger i alle kampene (2 x 13 minutt for 5er/ 2 x 17 minutt for 7er fotball)
- Umiddelbar nærhet til flott klubbhus med alle fasiliteter for alle banene.
- Kort pause mellom kampene
- Alle lag får 3 kamper

Turneringen tilbyr følgende klasser:
Disse spiller kamper lørdag 7. april
:
G12 (2006) – 7’er
G11 (2007) – 7’er
G10 (2008) – 5’er

Disse årgangene spiller kamper søndag 8. april
:
G09 (2009) – 5’er
G08 (2010) – 5’er
G07 (2011) – 5’er

 

 

Turneringen er nivådelt. Har laget det siste året vunnet nesten alle kampene eller vunnet oftere enn tapt så passer nivå 1 best. Dersom det siste årets resultater har endt i flest tap, passer nivå 2 mest sannsynlig best for laget.

Påmeldingsinformasjon:
Påmeldingsfrist: 25 Mars
Kontaktperson: Stian Staveland Nygaard
Epost: nygaard@lynfotball.no
Deltageravgift: 1250,- pr. lag

Avsparkturnering 2018

jenter.jpeg

Lyn Fotball gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer til fotballturnering for jentelag nest siste helgen i april. Seriespillet starter normalt i begynnelsen av mai, altså er denne helgen en perfekt anledning til å sparke i gang sesongen 2017! Vi har en bred erfaring med å arrangere barnefotballturneringer, og ser fram til å ta i mot interesserte lag til en spennende turnering på Kringsjå i april.

Vi garanterer:
- Ingen forsinkelser (kampene startes og stoppes over høyttaler)
- 2 omganger i alle kampene (2 x 13 minutt for 5er/ 2 x 17 minutt for 7er fotball)
- Umiddelbar nærhet til flott klubbhus med alle fasiliteter for alle banene.
- Kort pause mellom kampene
- Alle lag får 3 kamper
 
Turneringen tilbyr følgende klasser:
Spiller kampene sine lørdag 21. april:
J12år/ J2006 7-er
J11år/ J2007 7-er
J10 år / J2008 5-er

Spiller kampene sine søndag 22. april:
J 9 år / J2009 5-er
J 8 år/ J2010 5-er
J 7 år/J2011 5er
 
Turneringen spilles på Lyns anlegg på Kringsjå, hvor tre kunstgressbaner og Lyns flotte klubbhus sørger for fasiliteter i toppklassen. Kamptid er 2 x 17 minutter for 7-erlagene og 2 x 13 minutter for 5-erlagene.
 
Påmeldingsinformasjon:
Påmeldingsfrist: 8. april
Kontaktperson: Stian Staveland Nygaard
Deltageravgift: 1 000,- pr. lag

VinterCamp på Kringsjå 19. - 21. februar!

Lyn Extra.jpg

Utvikle deg som fotballspiller, eller hva med å invitere med deg hele laget ditt til en "VinterCamp" på Kringsjå?

Lyn Fotball arrangerer "VinterCamp" i første del av vinterferien; 19. – 21. februar på Kringsjå Kunstgress.

Treningen starter 09.30 og varer til 14.30

Vi inviterer deg til tre dager fullpakket med fotballtrening, glede og utfordringer!

Lyn Fotball stiller høye krav både til engasjement fra deltakere og trenere som deltar på campen.

Trykk her for påmelding.

Praktisk informasjon:
Dato: 19. - 21. februar
Sted: Kringsjå Kunstgress / Lyns Klubbhus
Alderstrinn: J2004 - J2010 / G2004 - G2010

Pris (inkl lunsj): 1.200kr

Meld deg på VinterCamp nå og få tilbud om deltagelse på PåskeCamp (26. – 28. mars) for 700 kr! Meld på her!

Registrering for spillere barnefotball (6-12 år) sesongen 2018

BF REGISTRERING 2018.jpg

En ny fotballsesong står for tur, og nytt av året er at alle spillere i barnefotballen skal registrere seg i våre systemer. Fristen for lagspåmelding til seriespill kommende sesong er allerede 31. januar. Derfor er fristen for registrering av spillere satt til 25.01.18.

Alle spillere fra 6-12 år som skal spille fotball for Lyn sesongen 2018 må registrere seg. Dette gjøres ved å følge denne lenken.

REGISTRERING SPILLER BARNEFOTBALL 2018

 

Lyn Barnefotball 2018.png

Lyn Barnefotball sesongen 2018

En ny fotballsesong står for tur!

En ny fotballsesong står for tur!

Selv om det er kaldt og mørkt ute er forberedelsene til ny fotballsesong for Lyn-spillere fra 6 til 12 år i gang.

Mandag 08.01.18 holdt Oslo Fotballkrets møte for lagspåmelding seriespill for barnefotball på Idrettens Hus på Ekeberg. Lyn Fotball var selvfølgelig tilstede og her følger noen punkter som er særlig relevante for kommende sesong.

Siste frist for lagspåmelding (6-12 år) er 31.01.18

Spillform sesongen 2018 i Lyn Fotball er som følger:

  • 12 år (2006) 7er (aka-lag 9er)
  • 11 år (2007) 7er (aka-lag 7er)
  • 10 år (2008) 5er (aka-lag 7er)
  • 09 år (2009) 5er
  • 08 år (2010) 5er
  • 07 år (2011) 3er *egne miniserier/helgesamlinger

I henhold til NFF's retningslinjer skal en klubb med flere lag i samme aldersklasse melde på lagene på samme nivå. Dette betyr at alle lagene meldes på i egen årsklasse nivå B, som er middels øvet. Unntakene er akademilagene for 06-08 som kan meldes på et høyere nivå eller i øvrig klasse for å tilpasse motstand og utfordringer etter behov og motivasjon.

Som tidligere informert går vi denne sesongen bort fra gammel klassevis lagsorganisering og over til felles treninger og jevne trinnlag på tvers av klasser. Dette gjelder i all hovedsak for 2006 - 2009 og betyr en viss justering av lagene fra tidligere sesonger.
Selv om dette vil bli en omveltningsprosess for klubben, vil det legge til rette for sterkere klubbstyring, bedre samarbeid mellom foreldretrenere og ansvarlige fra klubben, og at barna knytter bekjentskaper med barn fra andre klasser.
På noen lag åpnes det for å fortsette med klasselag i seriespill, men at man trener felles og har en bedre dialog med andre lag på trinnet når det gjelder treninger og spillerlogistikk. Trenere/lagledere som har svært gode argumenter for å fortsette med sin gamle "klasselagskonstelasjon" kan ta kontakt pr. mail (vegard@ynfotball.no), men det poengteres at dette ikke skal gå på bekostning av aktivitetstilbudet for resten av spillerne på det aktuelle trinnet.
2010-kullet organiseres fortsatt klassevis men har noen fastsatte trinntreninger vår+høst, samt at de klassene hvor man er for få til å kunne gi et godt tilbud i trening og kamp slåes sammen med andre lag på trinnet. Ansvarlig for barnefotballen  (i dialog med foreldretrenerne) fatter beslutninger i slike situasjoner.

Barnefotballansvarlig, trinntrenere, foreldretrenere og lagledere setter sammen jevne lag i god tid før seriestart. Her tar vi hensyn til ferdighetsnivå, men også sosial tilhørighet/vennskap så langt det lar seg gjøre.

Jenter og gutter født 2006 kjører trinntreninger på Kringsjå hele vinteren.
For de andre årskullene vil trinntreningene starte opp etter påske.
De eldste kullene prioriteres med tid på kunstgresset på Kringsjå, mens de yngste fordeles på Berg-banen, Rektorhaugen og Månejordet, samt de nye ballbingene på Kringsjå skole.

 

For en god oversikt over spillere og foreldretrenere er det viktig at alle spillere registreres.
Vi har åpnet for spillerregistrering i Superinvite og satt frist til 25.01.18
Trykk her for å registrere spiller for sesongen 2018

 

For mer informasjon om kretsens føringer for sesongen 2018, se:

https://www.fotball.no/globalassets/krets/oslo/konkurranse/aktivitet/barn/2018/pameldingssamling-for-sesongen-2018---barn.pdf

Påmelding til ny runde Lyn Akademiet

Lyn Akademiet.jpg

Det er nå mulig å melde seg på ny runde på Lyn Akademiet for perioden 15. januar - 23. mars.

Påmeldingslink - trykk her.

Lyn Akademiet er et treningstilbud for ivrige fotballspillere i alderen født 2006-2010. På Lyn Akademiet jobber vi med systematisert ferdighetsutvikling gjennom temabaserte treninger.

Vi stiller krav til konsentrasjon, samt generell iver og interesse for fotball blant våre deltakere. Dette er et tilbud for barn som liker å spille fotball, og som i tillegg er motivert for trene og utvikle fotballferdighetene sine. Vi ber derfor foreldre om å vurdere barnas grunnleggende fotballinteresse og motivasjon nøye før eventuell påmelding. Hvis grunnleggende motivasjon ikke er på plass, kan det hende vi anbefaler foreldre å melde barnet på ved en senere periode, da motivasjonen kanskje er på plass i større grad.

Det differensieres på akademiet ut i fra spillernes modning, interesse og ferdigheter. De som melder på akademiet må være inneforstått med at denne praksisen gjennomføres. Dette betyr i praksis at i enkelt tilfeller vil noen spillere spille med alderstrinnet over, og ved store grupper vil det differensieres ut i fra kriteriene ovenfor.

Påmelding til keepertrening på Lyn Akademiet gjøres også her. I selve registreringsskjemaet (hvor man skriver inn spillerens navn osv.) tikker man av for hvilke dager man skal ha keepertrening.

Øktene starter kl. 14.45 og avsluttes kl. 16.00. Lyn Akademiet følger skolekalenderen og arrangeres ikke dagene det er skolefri. Vi trener på kunstgressbane 1, 2 og 3 på Kringsjå ved Lyns klubbhus.

Vi tilbyr middagservering (mandag til torsdag) etter Lyn Akademiet for de som ønsker det. Middag serveres mellom kl. 16.00 - 16.45. Middagstilbudet gjelder som skrevet mandag til torsdag, men forutsetter minimum 10 "påmeldinger" de enkelte dagene. Vi oppfordrer flere til å benytte seg av dette tilbudet. Vår kjære kokk, Bjørn, serverer sunne kvalitetsmåltider med mye grønnsaker!

Husk å ta med drikkeflaske til øktene og kle seg etter værforholdene.

Påmeldingslink - klikk her.

German og Yngve klare for 2018

Yngve_German.jpg

To personer som vil bli viktig for den fysiske oppfølgingen av Lyn Fotballs spillere har signert avtale for 2018.

German Correa har allerede vært i Lyn Fotball en god periode og fortsetter også i 2018. Oksen fra Argentina skal ha ansvar for fysiske økter med våre lag i ungdomsavdelingen. Han vil også være behjelpelig med alternativ trening og opplegg for de spillerne som går skadet. I tillegg til dette vil vi også se German daglig på vårt Lyn Akademiet hvor han er en del av trenerkorpset.

Yngve Myhre var en del av Damelagets trenerteam i 2017 og han vil i 2018 ha en utvidet rolle rundt laget som skal spille i Toppserien. Yngve vil blant annet være lagets fysioterapeut og ha ansvar for den fysiske treningen. I tillegg til dette vil han ha et ansvar for spillernes totalbelastning inn mot blant annet skole og landslag.  

Lyn Fotball er glade for å ha med seg German og Yngve også i 2018.

Torstein Schutte ny keepertrener i LYN

Torstein Schutte.jpg

I løpet av jula ble det klart at vår keepertrener Pedro Espinha ville bli ansatt som keepertrener for Lillestrøms Eliteseriekeepere, men en erstatter for Pedro var ikke langt unna. 

Torstein Schutte signerte onsdag og hadde sin første økter på Lyn Akademiet og ungdomskeepere torsdag. Torstein kommer fra Strømsgodset hvor han har arbeidet med ungdoms- og rekruttkeeperne i klubben.

Neste uke er seniorene også i gang, så Torstein har mange keepere å bli kjent med.
Kevin Bellinger vil fortsatt holde tak i endel av de yngste keeperne i ungdoms fotballen.

Vi ønsker Torstein velkommen til Lyn og ønsker samtidig Pedro lykke til i Lillestrøm.