TURNERINGER

For de fleste årstrinn arrangerer Lyn to egne turneringer, på våren og høsten. Alle Lyn-lag inviteres til å delta kostnadsfritt. I tillegg arrangeres Lyniaden på slutten av sesongen, internturnering og markering av sesongavslutningen.

Ved siden av seriespill, og klubbens egne turneringer, ønsker mange lag å melde seg på i andre turneringer, og LYN Fotball dekker påmeldingsavgiften til én av disse.

På fotballforbundets hjemmesider kan du søke gjennom mange turneringer og fotballskoler. Her er noen forslag til turneringer, hvor Lyn-lag har kommet tilbake med gode tilbakemeldinger — det kan også være gøy å legge ut på en liten reise og overnatte...


LSK Høstcup
Lillestrøm har et fantastisk fotballfelt med natur- og kunstgressbaner. I turneringene klubben arrangerer for de minste, skilter de med lange kamper (2x20 minutter), velorganiserte turneringer og gode spilleforhold. Tre kamper på samme dag og stor pokal til alle deltagere.
LINK

Frigg vårcup/høstcup
Tre små stopp med T-banen unna Ullevål Stadion arrangerer Frigg hvert år en vår-cup, som kan være en fin oppvarming til seriespill, og høstcup i oktober som fin avslutning.
Avhengig av antall påmeldte lag, spilles kampene på Tørteberg (bak Chateau Neuf), og ved stor påmelding også Marienlyst (foran NRK-bygget).
Tre kamper på samme dag, men litt korte kamper.
LINK

Kalvøya-cup
Fotball på naturgress i juni — en opplevelse om man er heldig med været...
Tradisjonelt har mange Lyn-lag deltatt i Kalvøya-cup, som strekker seg over to dager og tilbyr fem kamper til alle gjestende lag — som regel tre på lørdag og to på søndag eller motsatt.
Litt korte kamper og i blant lang ventetid mellom kampene.
LINK
 

3v3-turneringer
3v3 er et konsept hvor det spilles tre mot tre på bitteliten bane, rammet inn av nettvegger og småmål. En effektiv måte å lære «pass and move», og generelt bra teknikktrening.
Flere klubber arrangerer konseptet i og rundt Oslo. Turneringene finner du på 3v3s hjemmesider
 

Norway Cup
Verdens største turnering, målt i antall deltagere hvert år, er velkjent for de fleste som bor i Oslo. Men første aldersgruppe er jenter- og gutter 13 år. 
De to første årene avvikles 7-erturneringen i puljer på 6-7 lag, uten sluttspill. Kampene er fordelt utover hele uken, lagene risikerer lang ventetid mellom kamper samme dag og turneringen er kostbar i fohold til spilletid. Men det er tross alt Norway Cup med masse tilskuere, alltid noe å gjøre på sletta og alltid et Lyn-lag i aksjon et eller annet sted...
LINK