Her finner dere en oversikt over treningstidene på Kringsjå kunstgressbaner for hele klubben . Dette er et online dokument som oppdateres jevnlig.

Her finner dere en oversikt over treningstidene på vinteren for barnefotballen (utgår snart pga seriestart)


PS: Baneansvarlig i samarbeid med administrasjonen holder i disse dager på å utarbeide en treningsplan for 2019-sesongen når seriespillet sparkes i gang snart. Det er noen stor utfordringer knyttet til når Kgb 3 blir tom for snø, men online dokumentet (se link over) er alltid gjeldende dokument for treningstid. Så alltid følg med der. Noen kamper fra Kgb 3 blir nok flyttet til Kgb 2 i starten pga snø på Kgb 3.

Treningstider Kgb 2 og ballbinger (tentativ plan)

Under kan dere se de planlagte treningstidene for Kgb 2 og ballbingene for barnefotballen. Med erfaring fra i fjor med liten banekapasitet for hele Lyn, og én treningstid per kull, så vil vi i år heller tilrettelegge for flere treningstider per kull. Det vil i teorien bli mindre plass per spiller, men dette vil istedet gi mer fleksibilitet i å arrangere treninger. I 2018 med én treningstid per kull kolliderte ofte treningen med kamper, bursdager osv, som gjorde at Kgb 2 sjeldent ble brukt. I år vil dere nok oppleve at ofte vil det være nok plass, men de gangene det blir liten plass så får vi bare spille mer 3v3/4v4, som også er veldig god trening for barna. I tillegg til å benytte dere av treningstid på Kringsjå oppfordres det også til å finne treningstid i nærmiljøet når snøen har blitt borte, og gresset begynner å vokse frem.

Med ballbingene så er det fortsatt en pågående prosess om bruk av ballbingene mellom Kringsjå Skole, Lyn og kommunen. Per nå er ballbingene åpent for alle, men siden det er ingen andre enn Lyn som bruker dem, så fortsetter vi med treninger i ballbingene. Ballbingene er et kjempe treningstilbud for barnefotballen, og det ønsker vi å benytt oss av! (Ballbingene er for tiden under en del snø, men det er mulig å trene selv med snø. Er også lov til å ta en dugnadstime time der, så blir den fortere klar:) Ballbingene finner dere ved Kringsjå Skole.

Ballbingene består av 3 fotballbinger hvor det er mulig å spille opp mot 6 mot 6. Tips: Hvis dere skulle en gang bli f.eks. 35 spillere der: Del opp i sju lag, seks lag spiller samtidig mens ett lag hviler. Det er også mulig å spille 6v6 med to baller i spill samtidig. Da blir flere involvert, og det tar fokuset bort fra hva stillingen er.

NB! DENNE PLANEN GJELDER IKKE FØR KRINGSJÅ KUNSTGRESSBANE 3 ER ÅPEN FOR KAMPER OG TRENINGER. TIDER SOM STÅR I ONLINE DOKUMENT (HER) ER ALLTID GJELDENE, DA DEN OPPDATERES JEVNLIG. BESKJED GIS UT NÅR TRENINGSTIDER UNDER ER GJELDENE

Bakgrunn for tidlig treningstidspunkter: På Kgb 2 og Kgb 3 er det fullt med kamper fra barne- og ungdomsfotballen. På Kgb 2 er det fullt med barnekamper fra og med kl 18.00 på hverdager, derfor kan ikke vi trene noe senere enn til kl. 17.45. Hvis det er problemer med å rekke opp til trening kl 16.00, så kan treningen f.eks. starte kl. 16.45 istedet. Treningsgrupper kan være hele kullet samtidig eller i mindre grupper (skoler).

Ønsker til trening på gress på Berg skole, rektorhaugen og uglejordet

Under kan dere se ledige tider for Berg skole og Uglejordet når snøen er smeltet og gresset har begynt å vokse frem. Ønsker sendes til Eirik Bie på “bie@lynfotball.no” merket “Treningstider Berg Skole, Rektorhaugen og Uglejordet”.

Lokasjon i Google maps:

  • Berg skole: HER

  • Rektorhaugen: HER

  • Uglejordet: HER