(Oppdatert 20. august) Online treningsdokument (se link over) er alltid gjeldende dokument for treningstid på Kringsjå, og kan overstyre oversikten over treningstiden under. Så alltid følg med på det dokumentet. Kringsjå Kunstgressbane 1 renoveres for øyeblikket, og derfor blir det ekstra utfordringer med banekapasitet på Kringsjå i perioden banen renoveres. Seneste oppdatering er at banen skal stå ferdig 2. september. Når banen endelig åpner blir det litt lettere å fordele treningstid på Kgb 2 til barnefotballen. I tillegg fortsetter vi å bruke Kringsjå Gress slik at det blir flere treningstider og kamptider tilgjengelig. I tillegg til Kgb 2 og Kringsjå Gress er det flere lokale baner som kan benyttes.

Treningstider Kringsjå Gress, Kgb 2 og ballbinger

På Kringsjå Kunstgressbane 2 er det ofte ledige tider i helgene. Sjekk online dokument og book med baneansvarlig Fredrik på fredrik@lynfotball.no hvis det er en tid dere ønsker.

Ballbingene: Per nå er ballbingene åpent for alle, men siden det er ingen andre enn Lyn som bruker dem, så fortsetter vi med treninger i ballbingene. Ballbingene er et kjempe treningstilbud for barnefotballen, og det ønsker vi å benytt oss av! Ballbingene finner dere ved Kringsjå Skole.

Treningstider Kringsjå gress, kgb 2 og ballbinger (Kringsjå skole): Det vil gå 5’er kamper på Kringsjå gress fremover. Følg med på online dokument (link øverst) om det er noen kamper som kolliderer med treningstiden.

  • Midlertidige treningstider (til kgb 1 åpner): Her

  • Kringsjå gress, kgb 2 og ballbinger (når kgb 1 åpner): HER

Disse treningstidene vil gjelde frem til 13. oktober, til G/J 2007 starter opp med ungdomsfotball

trening på gressletter i nærområdet

Under kan dere se ledige tider for flere gressletter i lokalområdet. Ønsker sendes til Eirik Bie på “bie@lynfotball.no” merket “Treningstider gressletter”. Vi ønsker å gjøre dette slik at vi unngår å kollidere med hverandre, og at flere barn får trent på tidspunktene det passer best for treningsgruppen.

Oversikt over treningstider over gresslettene finner dere:

  • HER (Berg-banen og Rektorhaugen)

  • HER (Uglejordet, Havnabakken, Månejordet og Blåsbortparken)

Lokasjon i Google Maps: - Berg skole gress: HER, - Rektorhaugen gress: HER, - Uglejordet gress: HER - Havnabakken gress: HER, - Månejordet gress: HER, - Blåsbortparken gress: HER

Beskrivelse av de lokale slettene: HER