Her presenteres informasjon til vårt yngste kull i barnefotballen slik at alle foresatte kan bli kjent med hvordan barnefotballen drives i Lyn Fotball.

Alle barn som skal spille fotball i Lyn i 2019-sesongen MÅ registrere seg i Superinvite. Dette kan gjøres i lenken nederst på siden. Sportslig leder (Eirik Bie) oppretter en Spond-gruppe for de registrerte, og der gis alt av informasjon om treninger, turneringer og annen informasjon. Spond er en kommunikasjons-app som brukes i barnefotballen, og er vår hoved kommunikasjonskanal sammen med vår hjemmeside. Spond brukes enten som en mobil-app eller på Spond sin hjemmeside (HER).

I Lyn Fotball så er barnefotballen både klubbstyrt og frivillig drevet. Det vil si at Lyn inviterer til noen trinntreninger gjennom året (i Spond) der Lyn holder treningene, og bistår med hjelp der det trengs. Utover dette er det de foresatte som organiserer treninger og har lagansvar i kamper og turneringer. Lyn er den klubben i Oslo med lavest banekapasitet per spiller, så vi har noen utfordringer med å gi mye plass til alle. 2012-kullet har treningstid én gang i uken på Kringsjå, ellers må treninger foregå i nærmiljøet eller i haller.


Utgangspunktet for treningsgrupper er foreløpig:

G2012: 1. Berg, 2. Tåsen AB, 3. Tåsen CD og 4. Ullevål

J2012: 1. Berg / Tåsen / Ullevål


2019-sesongen: 3v3 turneringer og treninger

For det yngste kullet handler sesongen først og fremst om treninger og 3v3 turneringer. Gjennom sesongen inviterer barnefotballansvarlig til trinntreninger på Kringsjå (i Spond) som Lyn holder. Utover dette har de foresatte ansvaret for treninger.

Obos 3v3 miniliga er et veldig godt tilbud for de yngste, der hvert lag spiller minimum 5 kamper på en dag (lørdag/søndag). Påmelding til disse turneringene gjøres via barnefotballansvarlig da påmelding må gjøres i FIKS. Vi anbefaler lagledere å melde på 3v3 turneringer god tid i forveien. For å kartlegge hvor mange spillere som ønsker å være med kan en avstemming opprettes i Spond der de foresatte svarer om barnet deres kan stille til turneringen eller ikke. En stor suksess i 2018 var en “Lyn-skole” som meldte på 3-4 lag til mange Obos 3v3 miniligaen-turneringer. Til hver turnering endret de sammensettingen på lagene slik at barna fikk spille med forskjellige spillere

Powerpoint-presentasjon fra første foreldremøte: HER

Oversikt over ønskede roller på 2012-kullet: HER