Her finner du oversikten over treningstider for barnefotballen vinteren 2018-2019. Treningstidene er denne vinteren fordelt på Kringsjå Kunstgressbane 2 på hverdager, og i Tåsenhallen og i Plasthallen i helger.

Praktisk informasjon (VIKTIG):

 1. Vi trenger foreldre som melder seg som kontaktpersoner for treningsgruppen i haller.

  1. Opprettes egen Spond-gruppe for kontaktpersoner for treningsgruppene i halltidene.

  2. Sportslig leder trenger: Navn, Telefonnummer, Epost, Kontaktperson for hvilken treningsgruppe —> Må tas eget initiativ fra foreldre for å få dette på plass

   1. Merk mail: “Kontaktperson halltid vinter 2018-2019”

 2. Treningstider i haller må legges synlig ut i riktig Spond-gruppe, slik at alle foreldre får en oversikt over når det er treninger. Kontaktpersoner må legges til administratorer i gruppen for å kunne legge ut oversikt, arrangementer og innlegg (spør Eirik Bie).

 3. Kontaktpersoner / Foreldretrenere legger ut oversikt over treningstider til sin treningsgruppe i Spond og inviterer til treninger i Spond

Treningsavgift: Treningsavgiften for Halltid betales HER

Fristen for å betale treningsavgift er satt til 1. desember (veldig viktig for å kunne dekke de store avgiftene for halltid)

Plasthallen (inne på området til Ullevål sykehus, ved Villa 4): Link i Google Maps HER:
- Informasjon om bruk av Plasthallen og TRENINGSTIDER finner dere HER
  
Tåsenhallen sal 1 og 2- Tåsen skole (Nordbergveien 15)
- Informasjon om bruk av Tåsenhallen og TRENINGSTIDER finner dere HER

Kringsjå Kunstgressbane 2 (Kgb 2)
Se egen treningsplan for kunstgressbanene HER (online dokument). Her det lagt opp til 1 times treningstid på ettermiddagen. Anbefales å ha oppmøte 15 minutter før trening, og starte oppvarming slik at de er klare for øvelser / spill når treningstiden starter. Treninger kalles inn av foreldretrenere i Spond. Trenger dere tilgang i Spond for å kalle inn til trening er det bare å kontakte Eirik Bie, så gjør han dere til administratorer i gruppen dere trenger.

- Informasjon om TRENINGSTIDER på KGB 2 finner dere HER

Huskeliste:

 • Respektere hverandre og andres- og et utstyr. Og ha det gøy sammen!

Tillegg:
Gjennom vinteren er det også treninger fra mandag til fredag på LYN Akademiet. Påmelding gjøres HER. I 2019 vil ansatte fra Lyn (utviklingsansvarlige) være tilstedet på flere av treningene på Kgb 2 gjennom sesongen. Hvordan det organiseres informeres om på oppstartsmøtene i november og desember (se Spond).

Vi har i tillegg vært kontakt med “Bjølsenhallen øvre” om treningstider. Hvis det er noen som ønsker mer treningstid inne i hall kan dere ta kontakt med daglig leder i Sagene, Vikebe Thiblin på: dagligleder@sageneif.com for å booke inn tider. De har vakt i åpningstidene og kan hjelpe med det dere trenger hjelp til. Det koster 200 kr pr time i Bjølsenhallen øvre. Oversikt over tider finner dere HER. Adresse: Moldegata 7, 0468 Oslo.

Ballbingene ved Kringsjå skole: Les HER for å lese om konflikten mellom Lyn og Kringsjå skole om ballbingene. I og med at det per nå er slik at ballbingene er tilgjengelig for alle, ikke satt av tider til Lyn, så er det bare å benytte dere av ballbingene så mye dere vil. Ønsker dere å ta en treningsøkt i ballbingene er det bare å invitere til treninger i Spond og møte opp der. Så lenge ballbingene er tilgjengelig før snøen dekker til er det masse av tider å benytte seg av. Vennligst forhold dere til treningstidene. Er det ikke ledig plass i ballbingene er det mulig å lete etter en ledig plass på Kgb 2 (evt Kgb 3 når det ikke er snø)

- Treningstider i ballbingene ved Kringsjå skole: Se oversikt HER

Eventuelle spørsmål og andre henvendelser kan rettes til bie@lynfotball.no. Merk e-posten "Vintertrening 2018-2019"