Treningstidene for barnefotballen i vinter er ikke bekreftet ennå. Dette er en tentativ plan, og oppdateres jevnlig fremover.

Her finner du oversikten over treningstider for barnefotballen vinteren 2018-2019. Treningstidene er denne vinteren fordelt på Kringsjå Kunstgressbane 2, i Tåsenhallen og i Plasthallen.

Treningsavgift: Treningsavgiften betales HER

Det er stor etterspørsel etter treningstider, og leie av hall er en stor utgiftspost for klubben. For de spillerne som skal trene i hall gjennom vinteren må det betales en treningsavgift på 100 kr (opprinnelig 85kr). De 100 kr er totalsummen for spilleren gjennom vinteren. Største delen av kostnadene betales av Lyn Fotball. For å trene i disse hallene i vinter er det et krav at treningsavgiften for spilleren er betalt. Viktig at lagledere minner foreldrene på å betale treningsavgift hvis barna deres ønsker å trene i haller i vinter.

Viktig at kullene/skolene som er oppsatt i haller gir beskjed til Eirik Bie om hvem som skal stå oppført som kontaktperson (er et krav fra utleierne). Eirik Bie legger til kontaktpersonene i en Spond gruppe. I den gruppen kan vi poste om det er en treningstid som ikke blir brukt. Da kan andre ta over deres treningstid, slik at vi får brukt mest mulig av tidene i vinter. For å legge til kontaktpersonene som administratorer i grupper trengs det: 1. fullt navn, 2. mailadresse, og 3. telefonnummer.

Plasthallen (inne på området til Ullevål sykehus, ved Villa 4): Link i Google Maps HER:
Plasthallen er på størrelse med en håndballhall. Oppstart i Uke 48 og til og med Uke 12. I Plasthallen er det ikke opphold i leieperioden, dvs at det er mulig å trene også i juleferien og vinterferien. Treningstiden for søndag ettermiddag var dessverre utilgjengelig. For å benytte seg av Plasthallen trengs det adgangsbrikker for å komme seg inn. Inne i hallen er det et skap med Lyn på hvor det trengs kodelås for å komme seg inn. I skapet ligger det klart baller, vester og kjegler som dere kan bruke. Adgangsbrikker (elektroniske) og koden til låsen hentes på klubbhuset på Kringsjå i normal kontortid. VIKTIG: TRENGER KONTAKTPERSON.
                    
Tåsenhallen sal 1 og 2- Tåsen skole (Nordbergveien 15)
Tåsenhallen består av to saler. Det har ikke vært mulig å tildele fast treningstid hver eneste helg da Volleyballkretsen har førsteprioritet til tider i hallen (ofte prioritert ettermiddager). Så viktig å sette seg inn i treningstider og legge det inn i Spond gruppen da tidene kan variere noe. En vakt fra Tåsen skole vil låse opp hallen en halvtime før første treningstid, og stenge hallen halvtime etter siste treningstid. Så trengs ingen nøkler. I utstyrsboden i hallen er det låst inn fire småmål fra Lyn som dere kan benytte dere av. VIKTIG: TRENGER KONTAKTPERSON.

Kringsjå Kunstgressbane 2 (Kgb 2)
Se egen treningsplan for kunstgressbanene HER (online dokument). Her det lagt opp til 1 times treningstid på ettermiddagen. Da kan det være lurt å ha oppmøte 15 minutter før trening, og starte oppvarming slik at de er klare for øvelser / spill når treningstiden starter. Treninger kalles inn av foreldretrenere i Spond. Trenger dere tilgang i Spond for å kalle inn til trening er det bare å kontakte Eirik Bie, så gjør han dere til administratorer i gruppen dere trenger.

  • Treningstider Plasthallen: Se oversikt HER

  • Treningstider Tåsenhallen: Se oversikt HER

  • Treningstider Kringsjå Kunstgressbane 2: Se oversikt HER

Ballbingene ved Kringsjå skole:

Les HER for å lese om konflikten mellom Lyn og Kringsjå skole om ballbingene. I og med at det per nå er slik at ballbingene er tilgjengelig for alle, ikke satt av tider til Lyn, så er det bare å benytte dere av ballbingene så mye dere vil. Ønsker dere å ta en treningsøkt i ballbingene er det bare å invitere til treninger i Spond og møte opp der. Så lenge ballbingene er tilgjengelig før snøen dekker til er det mas

Tillegg:
I 2019 vil ansatte fra Lyn (utviklingsansvarlige) være tilstedet på flere av treningene på Kgb 2 gjennom sesongen. Hvordan det organiseres informeres om på oppstartsmøtene i november og desember.

Vi har i tillegg vært kontakt med “Bjølsenhallen øvre” om treningstider. Hvis det er noen som ønsker mer treningstid inne i hall kan dere ta kontakt med daglig leder i Sagene, Vikebe Thiblin på: dagligleder@sageneif.com for å booke inn tider. De har vakt i åpningstidene og kan hjelpe med det dere trenger hjelp til. Det koster 200 kr pr time i Bjølsenhallen øvre. Oversikt over tider finner dere HER. Adresse: Moldegata 7, 0468 Oslo.

Eventuelle spørsmål og andre henvendelser kan rettes til bie@lynfotball.no. Merk e-posten "Vintertrening 2018-2019"