LYN DNB Jubl Cup 2018 1. - 2. september, Jente- og guttecup - meld på her

Baneforhold
Vi disponerer per i dag 3 stk kunstgressbaner. Kunstgressbane 1 (KGB 1) og 3 (KGB 3) er en fullskala 11-er bane, mens kunstgressbane 2 (KGB 2), er en 9-er bane. Banene våre ligger tett inntil klubbhuset på hver sin side. KGB 1 og 3 har fått helt nytt underlag i toppklasse (FIFA 2), samt tribuneseksjon til KGB 1.

Klubbhuset
Lyns klubbhus er et nytt, moderne og velfungerende klubbhus som vi er veldig stolte av. Her har vi peisestue med tv og møteområdet, et allrom med fullskala industrikjøkken og Cafe. Her har vi også projektor og storskjerm (her viser vi fotballkamper og andre idrettsarrangementer som går på TV). Vi har 4 store garderober med dysj og HC- toaletter. Vi har også en egen administrasjonsdel i bygget hvor sekreteriatet befinner seg under turneringer.

Parkering

Q- park eier parkeringsplassen som ligger ved inngangen til området, nord for klubbhuset. Til enkelte arrangementer leier vi parkeringsplasser fra disse, og tilbyr til foreldre til en billigere penge (dagspass/ helgepass).  Det koster 70 kroner dagen eller 150 kroner for helgepass. Det kan betales med kontanter, bankkort eller via Vipps appen. Med Vipps kan du også kjøpe parkeringsbillett på forhånd for at køen skal bli kortere. Send da 70 kroner med melding for hvilken dag du skal stå, til mottaker “1896” eller “Lyn Fotball”. Ha klar kvitteringen for å vise frem til vaktene.

Oversiktskart

 Adresse:  Olav M. Troviks vei 13, 0864

Adresse: Olav M. Troviks vei 13, 0864