Online treningsdokument (se link over) er alltid gjeldende dokument for treningstid på Kringsjå. Så alltid følg med der.

Ønsker til trening på gressletter i nærområdet

Kringsjå Kunstgressbane 1 renoveres for øyeblikket, og derfor blir det ekstra utfordringer med banekapasitet på Kringsjå i perioden banen renoveres. Derfor oppfordres lagledere til å booke tider på de lokale gresslettene fremover. Gresset på de lokale slettene har allerede begynt å vokse frem, så det er mange muligheter til å få trent nærme der hvor dere bor. Kommunen har ansvaret for vedlikehold av de lokale slettene, men hvis det trengs klipping av gress kan dere også kontakte Lyn, så skal vi få gjort en klipp. I tillegg til å se over de lokale løkkene jobber Lyn med å få Kringsjå Gress i stadig bedre stand slik at den kan brukes til trening og kamper i barnefotballen.

Under kan dere se ledige tider for flere gressletter i lokalområdet. Ønsker sendes til Eirik Bie på “bie@lynfotball.no” merket “Treningstider gressletter”. Vi ønsker å gjøre dette slik at vi unngår å kollidere med hverandre, og at flere barn får trent på tidspunktene det passer best for treningsgruppen.

Oversikt over treningstider over gresslettene finner dere:

  • HER (Berg-banen og Rektorhaugen)

  • HER (Uglejordet, Havnabakken, Månejordet og Blåsbortparken)

Lokasjon i Google Maps: - Berg skole gress: HER, - Rektorhaugen gress: HER, - Uglejordet gress: HER - Havnabakken gress: HER, - Månejordet gress: HER, - Blåsbortparken gress: HER

Beskrivelse av de lokale slettene: HER

Treningstider Kringsjå Gress og ballbinger

På grunn av renovering av Kgb 1 må barnefotballen søke mer ut mot lokale gressletter og mot Kringsjå gress. I tillegg til gresset har vi også ballbingene på Kringsjå skole vi kan benytte. Sjekk online dokument (øverst) for å se om dere har treningstid på Kringsjå. På Kringsjå Kunstgressbane 2 er det ofte ledige tider i helgene. Sjekk online dokument og book med baneansvarlig Fredrik på fredrik@lynfotball.no hvis det er en tid dere ønsker.

Ballbingene: Per nå er ballbingene åpent for alle, men siden det er ingen andre enn Lyn som bruker dem, så fortsetter vi med treninger i ballbingene. Ballbingene er et kjempe treningstilbud for barnefotballen, og det ønsker vi å benytt oss av! Ballbingene finner dere ved Kringsjå Skole.

Treningstider Kringsjå gress og ballbinger (Kringsjå skole): Det vil gå 5’er kamper på Kringsjå gress fremover. Følg med på online dokument (link øverst) om det er noen kamper som kolliderer med treningstiden.