Om Lyn fotball

Lyn Fotball er en av de eldste fotballklubbene i Norge – og har vunnet to seriemesterskap og åtte cupmesterskap. Lyn var initiativtager til stiftelsen av Norges Fotballforbund i 1902 og pådriver for Ullevål Stadion, som har vært Norges nasjonalstadion fra og med 1927 og Lyn sin hjemmebane fra 1926-2009.

A-Lag Herrer spiller hjemmekampene sine på Bislett Stadion, med Bent Inge Johnsen som hovedtrener, og Bjørn Gohn Jønsberg som daglig leder.

A-Lag Damer har siden 2018 spilt i Toppserien for kvinner. Laget har sin hjemmebane på Kringsjå Kunstgress. Jentene i Lyn har siden 2009 etablert seg som et kraftsenter for spillerutvikling i Norge med fire Norgesmestertitler i aldersbestemte klasser.

Lyn Fotball har lag for barn i alderen 7-12 år og ungdom 13-19 år. Yngste gruppe organiseres i 5-er og 7-er lag i henhold til NFF/NIFs regler for barneidrett. Fra 13 år og oppover differensieres tilbudet ut fra anlegg og interesse. Lyn Fotball har ca. 1650 aktive utøver og er en av Norges største fotballklubber målt i antall lag påmeldt i seriesystemet.