J19: Seriegull i sikte!?

Når det gjenstår to kamper i J19-serien så leder vi tabellen, og har muligheten til å dra serieseieren i havn for første gang på mange år. Selv om seriespillet er ment som en utviklingsarena i Lyn, og vi ikke har resultatmål her, er det jo moro å se at vi likevel holder godt nivå. Nå som vi er så nære er det ingen tvil om at jentene har ambisjoner om å stå løpet ut, og ta seriegull!

J19: To kamper sist uke - og tabelltopp igjen

Kampen mot BVH som skulle vært spilt i august ble utsatt, så da ble det to seriekamper denne uken. Med litt høy belastning på flere arenaer ble det rom for et ungt lag mot BVH med flere J16-spillere enn vanlig. en jevn kamp som vi først ledet men slapp BVH til i andre omgang og det endte 3-3. På torsdagen var det seriekamp mot Oppsal som endte med hele 7-1 seier.

J19 NM: Før kvartfinalen Lyn-Klepp

Onsdag ettermiddag er det duket for nok et høydepunkt på Kringsjå. Direkte fra Jæren kommer Klepp for å kjempe mot Lyn om en plass i semifinalen i årets J19 NM – Telenor Cup. De grønnkledte er regjerende mestre etter at de slo ut LSK i finalen i Telenor Arena i fjor høst.

J19: 3-1 seier over Amasone

Det nærmer seg sommerferie også i J19 serien. I forrige uke ble dessverre kampen mellom Lyn og Holmen avlyst da Holmen hadde fått en rekke skader og ikke kunne stille lag. I går, torsdag 15. juni, var det tid for nest siste kamp før sommeren. Denne gangen tok vi turen til Bødalen gressbane for møte med Amasone.

J19 NM: Storseier i første runde!

Det ble ikke den helt store spenningen i førsterundekampen mellom Lyn og Drøbak-Frogn (DFI) i J19 NM. Til gjengjeld fikk vi se mye fint spill og nydelige mål. Lyn tok føringen fra starten og viste snart at de var flere hakk hvassere enn jentene fra DFI. Da kampen var over viste tavla hele 18-0.