J19 NM 2.runde: KFUM - Lyn 0-9!

En fin ettermiddag på KFUM-arena.

Solen skinner og stemningen er god. Spillerne er klare til dyst og supporterne finner seg til rette på tribunen. Noe uenighet om hvem som tar ansvaret for filmingen er det riktignok men Stenvaag og Kanestrøm kjenner presset og deler oppgaven. Ekstra hyggelig blir det når KFUM stiller med gratis kaffeservering på tribunen. For en service og alle tilskuerne sendte varme tanker til hjemmeklubben.

J19: Seier i treningskamp mot Frigg

2. divisjonslaget Frigg var motstander i treningskampen søndag 18. mars. De hadde bestemt seg for å møte oss på midtbanen og legge press på våre ballsikre spillere. Litt vågalt tenkte tilskuerne, men Frigg scorte det første målet da de klarte å bryte igjennom vårt forsvar og spissen deres satte ballen utagbart til side for vår keeper Margaux.

J19: Gull og bronse i Lillehammer Cup

Lillehammer Cup er en årviss tradisjon for Lyn fotball, og et stort antall Lyn-spillere drar denne helgen til Lillehammer for å delta i Norges største innendørscup i futsal. Det er en viktig sosial arena, men klubben anser futsal også som viktig for utvikling av teknikk og spill på små flater som kan overføres til spill på stor bane.

J19: Seriegull i sikte!?

Når det gjenstår to kamper i J19-serien så leder vi tabellen, og har muligheten til å dra serieseieren i havn for første gang på mange år. Selv om seriespillet er ment som en utviklingsarena i Lyn, og vi ikke har resultatmål her, er det jo moro å se at vi likevel holder godt nivå. Nå som vi er så nære er det ingen tvil om at jentene har ambisjoner om å stå løpet ut, og ta seriegull!

J19: To kamper sist uke - og tabelltopp igjen

Kampen mot BVH som skulle vært spilt i august ble utsatt, så da ble det to seriekamper denne uken. Med litt høy belastning på flere arenaer ble det rom for et ungt lag mot BVH med flere J16-spillere enn vanlig. en jevn kamp som vi først ledet men slapp BVH til i andre omgang og det endte 3-3. På torsdagen var det seriekamp mot Oppsal som endte med hele 7-1 seier.