J19 NM: Før kvartfinalen Lyn-Klepp

Onsdag ettermiddag er det duket for nok et høydepunkt på Kringsjå. Direkte fra Jæren kommer Klepp for å kjempe mot Lyn om en plass i semifinalen i årets J19 NM – Telenor Cup. De grønnkledte er regjerende mestre etter at de slo ut LSK i finalen i Telenor Arena i fjor høst.

J19: 3-1 seier over Amasone

Det nærmer seg sommerferie også i J19 serien. I forrige uke ble dessverre kampen mellom Lyn og Holmen avlyst da Holmen hadde fått en rekke skader og ikke kunne stille lag. I går, torsdag 15. juni, var det tid for nest siste kamp før sommeren. Denne gangen tok vi turen til Bødalen gressbane for møte med Amasone.

J19 NM: Storseier i første runde!

Det ble ikke den helt store spenningen i førsterundekampen mellom Lyn og Drøbak-Frogn (DFI) i J19 NM. Til gjengjeld fikk vi se mye fint spill og nydelige mål. Lyn tok føringen fra starten og viste snart at de var flere hakk hvassere enn jentene fra DFI. Da kampen var over viste tavla hele 18-0.

J19: Seier over BVH i seriestarten

Da var vi i gang med seriespillet i J19-serien også, og første kamp var mot en gammel kjenning. Bortekamp på Gommerud kunstgress mot Bærums Verk Hauger. BVH er et lag vi alltid spiller jevnt med, og selv om vi knepent vant begge serie-møtene i fjor forventet vi en tøff kamp. Ekstra gledelig at vi greier å stå opp og vinner kampen 3-2, igjen en knepen seier.