LYN J17 I NORWAY CUP FINALE!

FB_IMG_1564688150395.jpg

I årets Norway Cup deltar Lyn blant annet i klassen J17 Elite. Her finner vi noen av Norges beste klubber, i tillegg til gode lag fra Sverige og Tyskland. Dette er tredje året det arrangeres en egen eliteturnering i Norway cup.

Lyn er nå klare for finale i klasse J17 Elite, og vi håper og tror vi kan gjenta tidligere finalebragder, sist i 2016 hvor vi vant Norway Cup J17 klassen.

Lyn-jentene gjorde i år en imponerende innsats i gruppespillet med følgende resultater:

  • Lyn – AIK (SE) 2-0

  • Lyn – FTSV Komet Blankenese (DE) 13-0 (!)

  • Lyn – Kreisauswahl Schwerin/Norrdwestmecklenburg (DE) 6-0

 Altså en målforskjell på hele 21-0!

Semifinalen ble spilt torsdag mot IFK Göteborg. Dette ble straks en jevnere kamp. Lyn tok ledelsen mot slutten av første omgang etter å ha hatt flere gode sjanser. Thea Sofie Kanestrøm la IFK Göteborg sitt forsvar bak seg og rundet så elegant keeper og satte ballen i mål. Så utlignet IFK Göteborg i andre omgang, og tross flere Lyn-sjanser (bl.a. et skudd i tverrligger) endte kampen 1-1 etter normal spilletid, og 2 x 5 minutter ekstraomganger måtte til. I første ekstraomgang satte Josefine Birkelund ballen i nettet, og da IFK Göteborg ikke greide å utligne igjen, var det Lyn som fortjent gikk videre til finalen.

Finalen spilles lørdag 3. august klokken 12:30 på Ekeberg bane 26. Det er kunstgressbanen nærmest KFUM-bygget. Vi møter der Vålerenga som vant sin semifinale 2-1 over AIK. Det blir altså byderby, garantert en underholdende og spennende kamp. Vi håper mange Lyn-folk tar turen til Ekeberg på lørdag og fyller tribunene i Lyn-farger og Lyn-rop! Her er det ingen grunn til å sitte hjemme!

Jentene får en hviledag fredag og er garantert fulle av energi og vinnervilje på lørdag.

Vi sees på lørdag kl. 12.30!