Lyn-spillere til Equinor Talentleir

Tre 05 jenter fra Lyn er tatt ut til Equinor Talentleir. Leonie Riis, Ingeborg Stenvold og Kamilla Melgård har alle jobbet hardt med fotballen i mange år og ble i forrige uke belønnet med plass på Equinor Talentleir, som er første nasjonale tiltak for 05-kullet. Samlingen foregår 21.3-24.3 i Sarpsborg. Både Kamilla og Leonie fikk sine første minutter i J16-NM i fjor og har fortsatt utviklingen siden det. Leonie er Lyn-jente og har spilt alle sine fotballår i Lyn. Kamilla kom fra Korsvoll i 2017, og var i fjor del av 05-gruppen sammen med Leonie og ble flyttet opp etter sesongen. Ingeborg kom fra Årvoll i fjor høst og har vist seg som en meget god spiller.

I tillegg til dette er Julie Aune Jorde (født 2004)  som kom fra Abildsø i 2017 tatt ut til landslag for J15. Hun spiller til daglig på J17-laget.

Gratulerer så mye til Årvoll, Korsvoll, Abildsø, spillere, foreldre og trenere!