G02.1: To spillere inn og to spillere ut

Overgangsvinduet stenger mandag 10. september, og vi holder derfor døren på gløtt for eventuelle forsterkninger i siste liten, men her er i alle fall en oversikt over bekreftede spillere inn og ut av klubben foran siste del av sesongen.

SPILLERE INN:

Matias Victorio debuterte med hattrick i Lyndrakten - det må vel være innafor! 

Matias Victorio debuterte med hattrick i Lyndrakten - det må vel være innafor! 

Matias Victorio kommer fra Vålerenga der han har spilt både Nasjonal G16 serie for VIF, og G16 Interkrets. Matias kan spille i flere roller fremover på banen, og har allerede debutert på Lyn G02.1 i torsdagens kamp mot Høybråten & Stovner, der det ble hattrick for Matias. 
Vi tror Matias vil passe godt inn i Lyn med sin teft for mål, gode innstilling til det å jobbe hardt og å lære, og ikke minst gode individuelle ferdigheter i form av stor hurtighet og effektiv teknikk. Matias er opprinnelig fra Bærum og har også spilt for Stabæk i sine yngre år, og går nå på skole med flere av sine nye lagkamerater ute på NTG i Bærum. 
Vi ønsker Matias med familie hjertelig velkommen til Lyn, og spesielt til Lyn G2002.1.

Anders i full strekk!

Anders i full strekk!

Anders Røstøen Vegge flyttet fra Alta og helt til Bærum for å begynne på NTG denne høsten. Der blir han klassekamerat med flere av sine nye lagkamerater i Lyn, og det Anders har vist hittil har vært veldig positivt slik vi ser det. 
Akkurat i øyeblikket er det usikkert om han blir klar til kamp søndag etter at han fikk seg en kraftig smell på trening med A-laget tidligere denne uken, men det er uansett forbigående og høsten er på ingen måte i fare for keeperen fra Alta. 
Som type har Anders glidd godt inn i gruppen allerede, og med mer trening i kroppen både i Lyn og på NTG, er vi sikker på at Anders vil ta store steg de neste årene under kyndig veiledning fra Pedro Esphina her i Lyn og med Jon Knudsen ute på NTG i Bærum!
Velkommen også til Anders med familie!

SPILLERE UT: 

Bildet: William i midten under årets NC, flankert av våre to andre keepere på G02.1. 

Bildet: William i midten under årets NC, flankert av våre to andre keepere på G02.1. 

Selv om det ikke har helt sammenheng med hverandre, blir det en keeper inn og en keeper ut denne høsten.
William H. Christensen har vært på prøvespill hos Ull/Kisa den siste tiden, og kombinert dette med spill og treninger med Lyn. Nå blir det i stedet Skedsmo som snapper opp en keeper som har tatt store steg dette halvåret i Lyn. Den svært sympatiske sisteskansen har vært en solid bidragsyter gjennom hele året på Lyn G02.1 med debut for Oslo Kretslag i vinter, gode kamper i seriespill, cuper og NM, der den siste kampen ble spilt senest denne torsdagen mot Høybråten&Stovner i Obos Cup.
Det er derfor med de beste lykkeønsker på veien vi sender William til Skedsmo. Kombinasjonen videregående skole med lengre dager, og våre tidlige keepertreninger er en av de viktigste årsakene til at kabalen rett og slett ikke går opp for William denne høsten. 
Når det først skulle bli en ny klubb, er vi veldig glad for at det blir Skedsmo, en klubb vi har et veldig godt forhold til, og vi er sikker på at William vil bli en minst like god bidragsyter i Skedsmo som han har vært i Lyn. Lykke til videre med fotballen, William! Kom gjerne innom ved anledning! 

Emil Tiller Myking kom fra Høvik denne vinteren.

Emil Tiller Myking kom fra Høvik denne vinteren.

En annen spiller som også kom inn i vinter, er Emil Tiller Myking.
Emil kom fra Høvik og har spilt fast med Lyn G16.2 i hele år, men har samtidig trent fast med G02.1-laget vårt og fått kamper i ulike turneringer for førstelaget. 
Både Emil og vi hadde nok sett for oss at det skulle bli enda flere kamper for førstelaget, og når det ikke har blitt slik har Emil tatt en voksen beslutning om å bytte til et førstelag der han kan få mer spilletid. P.t. er det uklart hvilken klubb det blir, men innen vinduet stenger mandag vil dette være klart. 
Emil er en terrier på banen, god ballvinner med god fysikk. Og ikke minst har han vært en topp medspiller i gruppen med et stabilt og godt oppmøte gjennom hele året. Råtipset er Bærum, men uansett hvor ferden går videre,Emil, så krysser vi fingrene for at du kommer til en klubb som setter enda større pris på de mange og gode ferdighetene dine, enn hva vi klarte å få til her i Lyn. Det fortjener du! Klin til - ikke gi deg!