J05.1: Gothia cup - kort oppsummering

2000px-Gothia_Cup_-_Logo.svg.png

Da er Gothia cup over for jentenes del, vi kan se tilbake til en ekstremt fin uke. 
Gruppespillet møtte vi to svensk, et islandsk og et tysk motstand, resultatet etter 4 kamper var 20-0 i målforskjell, det er ekstremt sterkt levert av jentene. i 8 delsfinalen møtte vi Eskilsminne der vi vant 3-0 mens i kvartfinalen ble det knepent 0-1 tap mot AIK, de hadde små marginer mer enn oss. 

Etter 6 kamper ble vi sendt ut av kampen med 23-1 i målforskjell, dessverre så er det alltid kjedelig å tape kamper, men vi tar med oss fine erfaringer fra denne uken, spesielt de tre siste kampene som har holdt veldig høyt sportslig nivå, jentene har imponert oss trenere både på og av banen. 

Trener Alan Tano sier følgende om uken " Gothia cup uken + oppkjøringsuken har virkelig vist hva som bor i dette laget, allerede i oppkjøringen så har de vært veldig fokuserte og disiplinerte og Gothia uken har de levert sportslig og ikke minst sosialt, de har kommet mye tettere på hverandre og det kunne vi se de siste kampene på spillet vårt. Virkelig imponert" 

Nå er det fokus for Adidas cup og serien vi har, det vil love godt for høsten.

 

gothia 5.jpg