J14.1: Kampreferat Asker - Lyn

Tredje serierunde stod for tur og motstander var Asker på Risenga kunstgress i strålende sol og 16 varmegrader. Hektisk konfirmasjonsperiode gjør at flere er borte, noen er småskadet og vi tar derfor med oss to hospitanter fra J14.2 og to fra J13.

Alle lag har dårlige dager hvor man ikke presterer optimalt uavhengig av hva resultatet har vært. De to første kampene har vært solide med tanke på prestasjon, men vekslende resultat. Mot Asker er ikke energinivået der det bør være og mot eldre lag blir man ofte straffet hvis man ikke er helt påskrudd og tilstede. Det er både det gledelige- og negative med å spille ett år opp. Vi får tøff motstand hver eneste serierunde, men kan også straffes hardt. I dag var et eksempel på sistnevnte.

Som alltid er det også positive ting å ta med seg fra denne kampen. Vi evner å redusere to ganger etter å ha ligget under 3-0 tidlig i matchen og hever oss med det betraktelig. Det hadde heller ikke vært noe å utsette på om vi hadde fått 3-3 etter noen store sjanser på rappen. Når vi så slipper inn 4-2 går luften litt ut av ballongen fem innslupne på 20 minutter er rett og slett ikke godt nok, så ærlig må vi være.

Det finnes lærdom i alt vi gjør og denne kampen er intet unntak. Hvordan gikk det? Hvorfor gikk det slik? Hva kan vi gjøre bedre? Det er viktig at samtlige, både spillere og trenere jobber med den refleksjonen for å ta steg i riktig retning. At vi er på vei er det ingen tvil om og det vil naturligvis svinge fra uke til uke, kamp til kamp og økt til økt. Vi er midt i en prosess og en del av det er å ta opp hansken, jobbe hardere og bruke referansene vi får inn i treningsarbeidet.

Nå er det et par uker til neste kamp, en tid vi skal bruke godt og utvikle oss videre på. Hospitantene fra J13, Leonie og Kamilla kommer inn og gjør et veldig solide opptredener og viser at de virkelig har nivået inne. Louise og Una kommer fra J14.2 og bidrar også godt i denne kampen. Vi takker dagens dommer og ønsker Asker lykke til videre i sesongen.