G16 Interkrets: Uavgjort mot Drøbak-Frogn

DFI.png

Hjemme mot bortesvake Drøbak-Frogn fikk hvert av lagene med seg et poeng sent søndag kveld på Kringsjå Kunstgress. Målt ut av store sjanser er det kanskje ikke så mye å si på dette, men ut fra banespill kunne alle poengene like gjerne gått til bortelaget. Vi spiller absolutt ingen dårlig kamp ut fra troppen vi spiller med i dag, og med litt mer marginer kunne vi faktisk ranet med oss alle poengene i dag, men når sant skal sies var DF relativt sett bedre enn oss i første enn hva vi var bedre enn dem i andre.  

Selv om ferdigheter og valg ikke alltid var helt på topp, verken offensivt eller defensivt, er det en god egenskap å ikke tape fotballkamper. Kombinasjonen av fysikk, forståelse og ferdigheter er ujevn i gruppen, men der den ene scorer høyt på et av punktene, kan andre kompensere ved å være bedre på et annet område. I alle fall i teorien. Men så er det noe med disse kampene som gjør at mentalitet ofte spiller en litt viktigere faktor enn hva vi kanskje liker å tro.

Dagens kamp var ikke spesielt pen å se på, men en fin liten gjeng publikummere på tribunesiden fikk i alle fall med seg et mål til hvert av lagene, og mye dramatikk og spenning hele veien inn. DFI scoret fire minutter på overtid uten at det altså er så mye å si på at de fikk med seg et poeng i dag. Vi har ting å jobbe med videre, og det er jo bra! Det betyr nye økter på feltet med ytterligere hard jobbing om vi skal bli bedre, den oppskriften gjelder for oss alle, enten vi er i toppen, midt på, eller i nedre sjikt på fotballferdighetsskalaen. 
Vi lar videoen ta seg av resten av oppsummeringen, og takker dagens motstander og dommertrio for kampen. Lykke til videre med sesongen til dere alle. 

G16 Interkrets: Lyn - Drøbak-Frogn 1-1 (0-0)

For vår egen del går vi nå inn i en spennende uke som avsluttes med kamp mot FFK på Fredrikstad Stadion, før vi rekker to økter innen vi skal møte Rælingen borte i NM G16. Vi må forsøke å bruke tiden godt da 17. mai og styrketrening tar noe av muligheten til fotballøkter, men vi er likevel trygge på at det blir et sterkt Lynlag som entrer matta i de to ulike kampene som nå står for døren.