G02.1: To seire og to tap

Fire nye kamper har endt med to seire og to tap for Lyn G16.1. 
Vestli vant 4-3 i Obos Cup, mens Hamkam tok alle poengene hjemme på Briskeby. Borte mot Stabæk og hjemme mot Ullern var det imidlertid Lyn som tok full pott. 

Det har med andre ord vært litt opp og ned på laget hittil i sesongen, noe som ikke er helt overraskende gitt at tropper og disponering av disse også har vært litt opp og ned. 

Det fine er at vi fortsatt henger med på alle arenaer, med mulighet for avansement i Obos Cup, avansement i NM og en i øyeblikket 3. plass i Interkretsserien dog med en kamp mer spilt enn lagene rundt oss på tabellen. 

G16 Interkrets:
Lyn - Ullern: 3-1 (2-0)

Flere har også fått mulighet til å starte kamper, og fått spilletid både i Obos Cup, NM og seriekamper. Noen spillere sliter med småskader og må gi dette litt mer tid før de er helt tilbake, men jevnt over har vi på ulikt vis kunne gi spilletid til mange, enten via egne arenaer, eller også ved at flere har fått prøve seg på andre arenaer som i seniorfotballen med Lyn 3, G19.2 eller på TG2.

Første halvdel av vårsesongen er nå unnagjort for vår del, og det er vel ikke til å legge skjul på at vi gjerne skulle vært enda mer solid enn vi har fremstått som. På vårt beste er vi fryktelig gode, mens bunnivået dessverre er for lavt målt opp mot målsettingen klubben har satt for gruppen vår. Det betyr at dette må tas tak i når vi nå går inn i andre halvdel av vårsesongen. 

Det er likevel verdt å trekke frem flere positive ting når vi nå skal oppsummere og samtidig se litt fremover.

Vi gratulerer Mikkel med debut for Lyns A-lag hjemme mot Junkeren i 3.divisjon!

Vi gratulerer Mikkel med debut for Lyns A-lag hjemme mot Junkeren i 3.divisjon!

Mikkel Tveiten har debutert for A-laget vårt, og er nå den første spilleren fra 02-kullet som gjør dette. Han har også fått enda flere kamper for G16-landslaget, noe vi alle sammen er stolte over, og gleder oss stort sammen med Mikkel over disse tingene!

Flere av våre spillere har også kommet inn på de skolene de har søkt på til høsten. Noen er fortsatt på ventelister, mens andre kanskje ikke får svar før litt senere. Det ser i alle fall ut som mange har valgt å gå på idrettslinje, noe som betyr mye gratis trening også utenfor fellestreningene.

KGB 3 er omsider snøfri, og det betyr flere treningsøkter på kunstgress, og kanskje mer plass? A-lagene tar fortsatt mye banetid her på Kringsjå, og det skal spilles mange kamper i sesong, men både plass og antall økter har nok vært litt under det optimale hvis vi skal være helt ærlig. Så har vi også mistet en fotballøkt denne vinteren til fordel for etterspurt styrketrening, og det må kanskje trekkes frem som positivt heller enn negativt. For de guttene som benytter seg av dette tilbudet bør det være mulig å se fremgang av styrketreningen i løpet av våren som vi nå er i gang med. 

G16 Interkrets:
Stabæk - Lyn: 2-4 (1-2)

Søndag venter en ny tøff bortekamp, da mot Asker som ligger to poeng bak oss på tabellen, men med en kamp mindre spilt. Asker har imponert i årets sesong, og kommer garantert til å gi oss tøff motstand på Føyka Kunstgress. Vi for vår del har hatt for vane å slå tilbake etter tap, og er innstilt på å gjøre det samme på søndag. Da må presisjonen og engasjementet opp noen hakk fra dagens kamp mot Hamkam. Så får vi håpe at de berømte marginer går vår vei i den kampen!