G16 NM: Rælingen borte i andre mellomrunde

G16NM_andremellomrunde.jpg

NFF har sendt ut oppsett for andre mellomrunde i G16 Telenor Cup - Norgesmesterskapet.
Lyn har trukket Rælingen borte, og kampen er berammet til onsdag 23.5. 
Lagene kan dog bli enig om annen dato, og Rælingen ser på mulighet for å spille kampen tirsdag 22.5 da de sliter litt med banekapasitet onsdag 23.5.

For vår del blir dette enda et nytt bekjentskap, og en ny motstander vi vet lite om. Frem mot kampen får vi helt sikkert et bedre bilde av hva som møter oss, og vi skal ikke ta lett på noen motstandere verken i serie eller i cup. Nå er det vinn eller forsvinn, og da gjelder det å være best mulig forberedt til kamp. 

Hele oppsettet finner dere her.

Det drar seg til i G16 Telenor Cup fra denne runden, og allerede er G16 Interkretslaget til Hamkam og Ullern ute av årets Norgesmesterskap. Dette er outsiderenes mulighet til å klå både Nasjonal G16-lagene, og G16 Interkretslagene. 
Som de oppvakte leserne vil merke seg skal det uansett ut flere Interkretslag i denne runden. 
Asker har trukket tøffe FFK hjemme på Føyka, mens Nordstrand får Sarpsborg 08 på besøk to ganger på kort tid, først i serien, deretter i NM. Gjøvik Lyn møter Lillestrøm, mens Lørenskog får en tøff oppgave mot forhåndsfavoritt Vålerenga hjemme på Rolvsrud Kunstgress. 

De lagene som tar seg videre til tredje mellomrunde kan belage seg på nye kamper onsdag 13. juni, før mellomrundene på Østlandet skal være over. Da gjenstår fem lag fra Østlandet som går inn i første ordinære runde på høsten som vil være en 1/8 delsfinale bestående av 16 lag. 
En evt. vinner fra Østlandet må potensielt gjennom kvalifiseringsrunder (kun enkelte lag), tre mellomrunder og fire kamper i sluttspillet før de evt. kan kalle seg Norgesmestere. Veien frem er lang, men det er garantert mange lag som drømmer om å gå hele veien. Første hinder for Lyn er altså Rælingen borte - det blir absolutt en kamp å se frem til !