G02.1: Seriestart og Obos Cup

Mellomrunde Øst-Norge
Råde - Lyn: 0-6 (0-1)

Da er serien kommet godt i gang for de aller fleste lag i klubben, og vi på G02.1 har spilt fire kamper i G16 Interkretsserien, samt to Obos Cup kamper og en NM G16 kamp.

I Obos Cup har det gått helt etter boken med seier mot både Lommedalen og Kolbotn. 
I begge kamper har vi benyttet spillere fra TG2 og G15, og spesielt det første er veldig hyggelig da Obos Cup er tenkt å være nettopp en slik arena der spillere fra TG2 også vil få mulighet til å vise seg frem.
Neste kamp i Obos Cup er onsdag mot Vestli, før Haugerud venter i siste og avgjørende kamp i seriespillet.

Obos Cup G16: 
Lyn - Kolbotn (10-0 (8-0)

NM G16 ble åpnet borte mot Råde i strålende vårvær og med Lyn i blå bortedrakter. 
Kampen bar preg av et Råde som forsvarte seg veldig godt en hel omgang, og der vi i store perioder sliter med å spille oss til de ekstremt store sjansene. I andreomgang får vi mer og mer tak på kampen, og med en motstander som ble mer og mer sliten i takt med målfrekvensen til bortelaget. 0-6 til Lyn etter full tid, og vi er videre til neste mellomrunde. 
Av Interkretslagene er nå Hamkam og Ullern ute, mens resterende 12 lag fortsatt henger med blant de 20 lagene som skal kjempe om avansement her på Østlandet.
All ære til Råde som virkelig gav oss tøff og god motstand, og som aldri sluttet å spille ball, selv om kreftene etter hvert tok slutt.

G16 Interkrets:
VIF - Lyn: 1-2 (0-1)

I Interkretsserien har vi to seire mot Vålerenga og Lørenskog, og to tap mot Nordstrand og Sarpsborg 08. Spesielt sistnevnte kamp er sur å tape, da vi ikke har tapt spilte tellende kamper her på Kringsjå siden 2016. Den rekorden røk søndag 15.04.18, men varte over 1,5 år og blir sannsynligvis stående relativt lenge.
Mot Nordstrand hadde vi gode muligheter for både ett og tre poeng, men et sent mål fra hjemmelaget tok fra oss den muligheten.

G16 Interkrets: 
Lyn - Lørenskog: 2-1 (1-0)

Hjemme mot S08 får vi en dårlig start på kampen med tidlig underlege 0-2. Vi kjemper oss inn i kampen, men mål til bortelaget like etter pause gjorde at veien frem ble litt for lang. 
Da er det mer å glede seg over i de to første seriekampene dette året. VIF ble først slått på bortebane med sifrene 1-2, før Lørenskog tapte med samme sifre her hjemme på Kringsjå. I begge kamper velger vi å gå ut veldig lavt og forsiktig, mens mot Nordstrand og S08 har vi forsøkt å presse litt høyere fra start og i en litt annen formasjon.

G16 Interkrets: 
Nordstrand - Lyn: 3-2 (1-0)

Nå venter altså først Vestli i Obos Cup, før Stabæk venter på søndag i Interkretsserien. Deretter er det Ullern og Hamkam som står for tur, mens motstander i NM G16 også skal settes opp før alle de tre nevnte kampene er spilt. Når og hvor den kampen spilles må vi komme tilbake til. 

Det har vært syv fine kamper på hver sine måter. S08 har helt klart vært det mest solide laget vi har møtt i denne perioden, og gir oss et fint innblikk i hvor listen ligger hos de beste G16 lagene i år. Med tanke på NM er det bra med slike referanser, så får vi se om vi kan gi dem mer motstand ved neste korsvei. 

Vi takker alle motstandere, dommere og publikum for oppmøte til de ulike kampene, og gleder oss til kampene som ligger foran oss i den neste perioden.