J05: 3 jenter tatt ut på J05 kretsuttak

krets.jpg

Iår har Lyn Fotball jenter hatt 5 utespillere og 2 keepere på sonelaget ila. vinteren og hadde soneturnering sist helg, der alle jentene gjorde det bra.

Tidligere denne uken så kom andre kretssuttaket for Jenter 2005, kommende helg skal de ha 1 økt og 1 kamp mot NFF Akershus. (Tidligere denne mnd så kom den første kretsuttaket for treningshelg, der Lyn Fotball Jenter 2005 fikk med 5 spillere på kretsuttaket, der Stella Stavrum og Lisa Standal itillegg med de andre tre ble tatt ut) 
Kamilla Melgård (nysignering) som kom fra Korsvoll før jul, har vært med på x-antall fotballskoler i regi av Lyn Fotball og vært 3-4 dager fast i Lyns akademi så var det kanskje naturlig at hun melde overgang iforkant før denne sesongen. 
Maria N. Iuell
Leonie H. Riis
Alle tre ble tatt ut for kommende helg, og vi ønsker jentene masse lykke til for helgen. Det vil være flere kretsuttak fremover, så det er fortsatt mulighet at flere av de som ble tatt ut i den første uttaket har mulighet til å komme med senere.