Treningskamp VS Nordstrand G02

Nordstrand G02 (Miks av lag 1 og lag 2) gjestet fredag kveld Lyn G03.1 til treningskamp på Bekkelaget sin hjemmebane. Kaldt vær, men gode forhold til å spille kamp. Lyn vant kampen 4-0 og dominerte og banespillet og sjansestatistikken.

Lyn stilte med:
Oskar i mål, Aleksander Kvamme Jensen, Hrafn Halgrimson, Carl Finneng og Kristoffer Ba i bakre 4er. De holdt nullen gjennom kampen og gjennomførte en solid kamp. Carl Finneng og Aleksander KJ med hver sin assist i forkant av de 2 scoringene i 1. omgang. 
Sentralt startet Mads Aaserud, August Hartberg og Yohannes Nikedimos. Nike satte igang målshowet og var og frempå med flere farligheter.
De tre på topp bestod av Petter Nosa, Sayid Abdalla og Petter Stiff. Petter Nosa med en assist og en scoring og Sayid med en coring.
I 2. omgang byttet Lyn på Mwija Mundanangu og Emmanuel Osei i fremre rekker samtidig som Ole Martin Skedsmo fikk en omgang på becken. Emmanuel satte inn en straffe kontant og leverte en fin assist til Petter N. 

Solid gjennomført kamp av guttene. Alle viste stor vilje til å jobbe for hverandre og vant ofte duellene som kom. Vi produserer flere store sjanser gjennom hele kampen og kunne spedd på scoringstatistikken ytterligere. Vi må bli mer kontante foran mål. Andre positive ting er at vi ikke slipper til Nordstrand på mange farligheter. 

Vi viser mange postitive trekk, men har fortsatt mye som må bli bedre inn mot seriestart. Tempo må opp og flere må finne sine posisjoner og jobbe med de fremover.

Alt i alt solid gjennomført

Takk til Nordstrand for en god kamp.