J19: Seier i treningskamp mot Frigg

29356337_1724436260959013_6720107063424319488_n.jpg

2. divisjonslaget Frigg var motstander i treningskampen søndag 18. mars. De hadde bestemt seg for å møte oss på midtbanen og legge press på våre ballsikre spillere. Litt vågalt tenkte tilskuerne, men Frigg scorte det første målet da de klarte å bryte igjennom vårt forsvar og spissen deres satte ballen utagbart til side for vår keeper Margaux.

Etter målet bestemte LYN seg for å sette skapet på plass og la umiddelbart press på motstanderen. Mange foreldre var helt sikre på at Synne skulle hatt straffe da hun ble felt helt alene med keeperen. Dommeren var ikke enig og vinket spillet videre. Una jobbet som besatt som kantspiller og var hele tiden en trussel for forsvarsrekken til Frigg. Etter et brudd der Frigg kom i ubalanse utnyttet Una farten sin og spilte Synne fri på 16. Synne satt ballen kontrollert til side for keeper og det stod 1-1 til pause.

Etter pause virket Frigg mer slitne og LYN kontrollerte banespillet. 2-1 kom etter et godt angrep fra midtbanen ut til Zoé som forserte langs kanten, inn mot mål før hun uselvisk spiller Thea fri foran mål som setter ballen kontant i mål. 3-1 kommer etter en soloprestasjon av Synne. Hun runder hele Frigg sitt forsvar før hun putter i lengste.

Verdt å nevne at keeper Mari redder oss fra en redusering i sluttminuttene med en meget bra redning. Vi er vel alle enige i at LYN kontrollerte kampen og vant fortjent.

Etter god trening gjennom vintersesongen med både futsall, treningsleir i Tyrkia og flere treningskamper begynner vi nå å bli klare og gleder oss til å ta fatt på serien og ikke minst J19 NM kampen som kommer litt lenger utpå våren! 

Se flere bilder fra Frigg-kampen i karulsellen under. Foto: Eli Roaldseth