Treningshelg med dobbelkamp søndag

Siste «ordinære» helg før seriestart har vi i lang tid planlagt å få til en treningshelg. I fjor reiste vi nedover til Bø i Telemark, men vi bestemte oss i år for å bli hjemme, lage et godt opplegg for jentene og kombinere det med en kamp søndag.

Vi slo oss for helgen sammen med J05 og hadde måltider sammen, slik at vi også samarbeider på tvers av kull og det viser at Lyn er én samlet klubb og ikke bestående av enkeltlag. Det var dermed duket for en fin helg for hele J04-kullet, samt J05.

Vi startet fredag med en økt på NIH, deretter påfølgende analysemøte hvor vi trakk frem bilder fra kampen mot KFUM og snakket om hva vi kunne hente av læring fra den kampen. Vi diskuterte litt og kom frem til hvilke punkter vi også skulle øve på i helgen og hva vi skulle øve på i kampen søndag.

Lørdag morgen hadde vi frokost før første økt klokken 10.00. Fokuset var på gjenvinning og det å «trøkke» til i dueller. Det førte til både blodige lepper og to overtråkk. Riktignok ble det en veldig fin økt i solskinnet på Kringsjå. Deretter var det lunsj og foredrag om hvordan man snur negative tanker om til positive, noe vi alle må bli flinkere til. Senere gikk vi ut til dagens andre økt hvor fokuset var dødballer og i tillegg konkurranser med blandede lag i treningsgruppene. En fin avslutning med mye moro etter en lang og lærerik dag.

Siste dag i treningshelgen bestod av en treningskamp for TgB og en OBOS-kamp for TgA. Det endte med to seiere, henholdsvis 1-0 og 20-0. Uten å gå i detalj om sistnevnte kamp er det likevel verdt å nevne at vi fikk øvd mye på det vi har hatt fokus på i trening og vi er vanskelige å stoppe når vi skrur opp tempoet et par hakk og spiller på egne styrker. Etter kampene samlet vi alle inne og fikk i oss litt restitusjonsmat i form av pizza. En fin avslutning på helgen som bar av positiv stemning innad i hele gruppen.

En god og lærerik helg som vi fikk mye utbytte av og mange positive opplevelser. Vil takke dagens gode dommere, ønske KFUM og Hasle-Løren lykke til med sin sesong og til sist takke alle foreldre på både 04 og 05 som har bidratt til at dette har vært en kjempefin opplevelse for alle jentene og oss trenere!