J05.1: Treningshelg med kamp gjennomført

J05.1 sammen med J04.1 og J04.2 Bilde tatt av: Dag Standal

J05.1 sammen med J04.1 og J04.2 Bilde tatt av: Dag Standal

Denne helgen hadde jenter 2005 lag 1 treningshelg.
Programmet for helgen var som følgende:
Fredag: Økt 1,5time, etterfulgt med pizza og film på klubbhuset, liten sosialkveld.
Lørdag:
 Frokost kl 09:00-09:30
 Økt 1 kl: 10:00-11:30  - lunsj med foredrag 11:45-12:55
 Økt 2 kl: 13:00-14:15. 
Søndag:
 Video/kampmøte kl: 13:15 - etterfulgt med kamp mot divisjonskollegaen Haslum/Bærum.

Jenter 2004 hadde treningshelg samme helg som oss, så vi bestemte oss for at frokosten og lunsjen skulle spises sammen, på tvers av kullet. Man kan si at helgen sosialt sett har gitt jentene en enorm boost, ikke minst sportslig utbytte av helgen ved at jentene skulle teste ut å være "proffspiller" for en helg.

Trenerteamet for J05.1 som består av Carl Gustav og Alan ønsker å takke sosialkomitèn bestående av Baard og Maja. Baard og Stine, sto for en flott sosialkveld på fredagskvelden der jentene storkoste seg. Mens Maja og Baard hadde ansvar for frokosten for J04 og J05 spillerne, spillerne ble mette og virket veldig fornøyde. Lunsjen sto J04 sin sosialkomitè for, de leverte bra også.

Tilbake til treningshelgen.

Økten fredag og første økt lørdag hadde trenerteamet sagt at det ville bli høy intensitetsøkter, der vi pushet jentene på ulike momenter som måtte terpes på, som blant annet orienteringen, presisjon, valg m/u ball, bevegelse, kommunikasjon, omstilling etc. 
Begge to øktene hadde høy intensitet, og det som vi hadde som tema denne uken ble gjennomført på en flott måte også. Trenerteamet var virkelig fornøyd med det de fikk se av de to øktene.

Økt nr 3 så terpet vi på dødball, skudd, formasjon, posisjonering etc. Med andre ord, en litt letter økt nr3 pga kamp dagen etterpå.

 

Videomøte Søndag 18.03, gikk vi litt igjennom hvordan vi ønsker å forsvare oss defensivt og hvordan vi ønsker å se ut offensivt og i frispillingen. Ikke minst ble endel videoer vist på ulike momenter som er viktig for oss som ett lag. 

Idag møtte vi også Haslum/Bærum som er vi divisjonskollega, som vi skal møte i vår første seriekamp, jentene var veldig spente på å møte ett 04 lag, i og med vi har meldt oss opp 1 år. Men jentene har spilt J13 1div ifjor, så de kjenner godt til endel spillere som er ett år eldre.

Kort oppsummering; 
Første 14 minuttene, så dominerer vi banespillet, styrer spillet som vi ønsker med å ha mye ball og komme til endel avslutninger og har fine bevegelser. (Tror vi kommer til 7-8 store sjanser, men dessverre så er vi ikke kyniske nok i avslutningene, så er 0-0 etter 14 min)
Haslum/Bærum skal få stor ros ved at de er i likhet som oss, prøver å spille ut bakfra og forsøker å få til frispillingen. 

Vi går til pause med 2-0 ved at Kamilla scorer 2 flotte scoringer, ved laget sammen kombinerer og finner gode bevegelser og timer løpet perfekt til å spille gjennombruddspasningene. 

2 omg, vinner vi 4-0. 
Igjen, er det samme her som i 1 omg. Det var en underholdende 2 omg, ved målene som vi scorer er veldig underholdende for oss på sidelinjen, hvordan jentene spiller til hverandre, kombinerer og legger til rette og skyter. Leonie, Ena, Selma scorer i 2 omg. 

Alt i alt; En meget godkjent kamp fra start til slutt, vi er veldig gode til å kombinere med hverandre, kommunikasjon(tydelige og positive ord til hverandre), valgene m/u ball.
Vi har litt å forbedre som i frispillingsfasen, siste tredjedel(tross vi scoret 6 mål), omstillingen. 

Men dette regner jeg med at det ordner seg før 1 seriekamp 7 april, vi skal terpe på de forbedringspotensialet vi har, samt vi skal analysere og gå igjennom det positive og det som må forbedres fra kampen. Vi finner en tidspunkt som passer for det.

 

Takk for en fin helg jenter, og trenerteamet ønsker å takke foreldrene som kom for å heie frem jentene. Det settes pris på.

fornøyd gjeng. 

fornøyd gjeng.