G02.1: SERIESTART !

Disse gutta, samt noen flere som ikke var til stede da bildet ble tatt, er veldig klar for seriestart!

Disse gutta, samt noen flere som ikke var til stede da bildet ble tatt, er veldig klar for seriestart!

Da var vi endelig i gang med tellende kamper! 
Vinteren kan noen ganger være lang med mange treninger, treningskamper og mye av de tingene som kanskje ikke er like morsomt som å spille kamper som virkelig betyr noe! 

Inn mot seriestart har vi intensivert antall kamper, og sett utbyttet av vinterens mange treninger. 
Etter tap mot både KFUM og Mjøndalen i de to første treningskampene har det egentlig stort sett gått fremover for hver eneste kamp. 

Treningskamp, Strømmen - Lyn: 2-2
Dette ble en tøff og jevn affære uten flere av våre antatt sterkeste spillere. Med mye mengde i beina var vi litt spent på hvordan dette skulle gå. Med kampen mot MIF friskt i minne der vi virket litt slitne midt i treningsleiren, var det spennende å se om vi stod løpet bedre mot Strømmen til tross for en tøff treningsuke. Svaret på det spørsmålet var et rungende JA!
2*45 min gikk unna i et forrykende tempo, og vi lot oss imponere av et Strømmen som hang godt med hele kampen. To lag som ville angripe og som begge hadde mye fart og løpskraft i lagene sine. For Lyn scoret Theodor Schjenken Strømø og Abdoulai Cham. 

Obos Cup, Lyn - Lommedalen: 4-3
Mot Lommedalen stilte vi en miks av spillere fra både TG2, TG1 og G15. Kort oppsummert har vi veldig mye ball, men med en risikabel 3-6-1 formasjon ble vi tatt på noen overganger i ny og ne, og der var Lommedalen både dyktige og effektive. Andreomgang ble spilt i et fryktelig snøvær, men vi vipper kampen i vår favør og vinner årets første tellende kamp !
For Lyn scoret Musa Lowe (Kasper Snellingen), Jacob Hanstad (Tobias Danielsen), T. Danielsen (J. Hanstad), J. Hanstad. 

Obos Cup: Lyn - Lommedalen: 4-3 (3-2)

Treningskamp, Lyn - Hønefoss: 1-1
Hønefoss var et nytt bekjentskap for oss denne vinteren, på samme måte som Strømmen og Mjøndalen også har vært. Et hardtarbeidende lag med gode enkeltspillere som preget deres spill begge veier. Det sitter ikke helt i alle spillets faser for Lyn, men på vårt beste leverer vi meget fine kombinasjoner og gode angrep. En utfordring er at vi blir litt for omstendelig i spillet vårt når vi har mulighet til å ta gode overganger. Her skal det gå litt raskere med oss i lengderetning, samtidig som presisjonen må opp noen hakk. Det kommer seg nok nå som vi nærmer oss sesongstart!
Målet til Lyn ble satt inn av Yohannes Nikedimos etter at han plukker opp en retur der Tobias Danielsen er involvert.

Treningskamp: Lyn - Hønefoss: 1-1 (0-0)

Treningskamp, Lyn - Frigg G19: 4-2
Årets siste treningskamp gikk mot juniorlaget til Frigg. Her fikk vi bryne oss på en litt annen type motstander. Når motstander både er større og i noen tilfeller også sterkere, var det ekstra viktig å bruke det vi er gode på. I førsteomgang dominerer vi stort i banespillet og ballen går på få touch med høyt tempo mellom lyngutta. Dette var også comebackkampen til Daniel Schneider som viser at han ikke har glemt å spille fotball i den perioden han har vært satt på sidelinjen med en belastningsskade. 
Forhåpentligvis tar vi med oss godfølelsen fra denne kampen inn i sesongen der vi skal opp mot mange fysisk sterke motstandere. Vi viser at vi kan henge med både på fart, kraft og ikke minst i banespill!
For Lyn scoret Ulrik Bjerke * 2, (de to siste målene husker jeg ikke målscorere på). 

Obos Cup, Lyn - Kolbotn: 10-0
Kolbotn er et lag vi har spilt mange tette og tøffe kamper mot, men denne gangen var det mot det som i praksis var deres tredjelag i fjor, forsterket med noen fra andrelaget og kun fåtall fra det tidligere førstelaget deres. Dermed ble det mange mål og mye flott spill uten at vi måtte gå helt i kjelleren denne kvelden. En fin gjennomkjøring for mange, samtidig som vi får øvd godt på kombinasjonsspillet vårt uten at alle trenger å gå helt i kjelleren. 

Obos Cup: Lyn - Kolbotn: 10-0 (8-0)

Mandag starter seriespillet i G16 Interkrets for vår del
Det kan bli både tøft og spennende mot et Vålerenga som på papiret må finne seg i å være favoritter. At det nå endelig er klart for sesongstart er noe vi gleder oss til og har sett frem til i lang tid - og nå er tiden endelig her! Dette blir både spennende og moro !

Siden oppstart med treninger i uke 2 har vi spilt to futsalturneringer der vi gikk til både semifinaler og kvartfinaler mens det har blitt to tap, to uavgjorte og en seier i de fem treningskampene vi har spilt. Seieren kom i siste treningskamp og viser vel det vi også har sett på treningene, nemlig at vi har blitt gradvis bedre jo nærmere sesongstart vi har kommet. I tillegg har vi altså seier i begge de to Obos Cup kampene som har vært.  

Vi takker alle motstandere både i treningskamper og Obos Cup for kampen, og ønsker lag og dommere lykke til i sesongen som kommer!