G02.1: Åpner utendørs mot KFUM

Shootout dagen før kamp - en ikke ukjent øvelse for de gamle Lyngutta, men litt mer uvant for nyervervelse Liiban Abadid.

Shootout dagen før kamp - en ikke ukjent øvelse for de gamle Lyngutta, men litt mer uvant for nyervervelse Liiban Abadid.

Etter to helger med futsal i januar, er det klart for årets første treningskamp utendørs for Lyn G16.
KFUM er en gammel kjenning, og et lag vi har spilt jevnt mot mange ganger tidligere. Denne vinteren har laget fra Ekeberg forsterket seg med flere nye spillere, og det skal bli spennende å se hvordan vi står opp mot KFUM-laget nå i 2018. 

Lyn har også fått noen nye tilvekster i vinter, og sistemann inn portene på Kringsjå er en atletisk stopper fra Oppsal. Liiban Abadid er en hurtig stopper som leser spillet godt, og som er dyktig i duellspillet både langs bakken og i luften. Vi skal ikke forvente for mye av de nye spillerne allerede i de første kampene, men det har unektelig sett lovende ut på trening når det gjelder Liiban. 

Stopper Liiban Abadid fra Oppsal er siste tilskudd inn før en spennende sesong i G16 Interkrets.

Stopper Liiban Abadid fra Oppsal er siste tilskudd inn før en spennende sesong i G16 Interkrets.

De færreste lag er i toppslag når vi skriver 4. februar, og vi forventer to lag som skal teste ut litt formasjoner og spillere i ulike posisjoner. Mye handler om å komme i gang med kamper, spesielt for vår del da KFUM spilte treningskamp mot VIF forrige helg. Da var imidlertid halve laget opptatt med kretssamling i LSK-hallen, og vi kan forvente et helt annet lag på motsatt banehalvdel denne helgen. 

KFUM har, som flere av våre motstandere denne sesongen, byttet trener i vinterpausen. Håkon Haga har hundrevis av kamper for KFUM sitt A-lag, og har nå startet karrieren som trener i aldersbestemt fotball. Haga har tidligere vært trener for Lyns Tresor Egholm innendørs for KFUM sitt futsallag, så helt fremmed for Lyns trenerduo er ikke KFUMs nye hovedtrener. 

Det er meldt klart vær med flere kalde blå på gradestokken. Publikum bes derfor om å kle seg godt. Kampstart er kl. 14:00 på Ekeberg Kunstgress, med oppmøte for spillere kl. 13:00. 

Lyn har forfall fra Michael Isaksen, Jakob Jørgensen, Daniel Schneider og Jacob Hanstad fortsatt er ute med skader. De fire spillerne forventes alle å være tilbake i løpet av februar/mars måned, som betyr at vi forhåpentligvis går inn i årets seriesesong med en skadefri tropp. Foruten dette er det noen spillere som står over denne kampen pga. kulden (mindre tropp), som betyr at vi stiller med følgende 2 keepere og 14 utespillere:

William Christensen, Kristoffer Morønning, Brigham Titer Larsen, Even Rui Hatling, Liiban Abadid, Kristian Berg Tveter, Arselan Rasoul, Eivind Stenvold, Tobias Danielsen Skjæveland, Mathias Emilsen, Benjamin Edvardsen Hem, Mads Foss Aaserud, Theodor S. Strømø, Håkon Sjåtil, Musa Lowe, Abdoulai Cham.