J15 Regional Kvalik

Etter en lang periode uten kamper har vi endelig startet med kvaliken til neste års J15 Regional. Vi trakk ØHIL og BVH i puljen vår og skal over 4 kamper avgjøre hvem som går videre. Det er kun gruppevinner + beste toer fra de tre avdelingene som går videre og hver kamp blir dermed ekstremt viktig. Vi gikk inn i kvaliken med full respekt for våre motstandere og stiller med vårt sterkeste lag for å vinne gruppen.

Etter første uke gjennomført har vi spilt en hjemmekamp mot ØHIL og en bortekamp mot BVH. Første kampen var hjemme mot ØHIL i en tett og jevn batalje som ble avgjort først med siste spark på ballen. Vi gikk ut i forrykende tempo fra start og hadde full kontroll de første 30. Da hadde også Hanna satt 1-0, mens vi hadde to-tre sjanser alene med keeper og i tillegg redning på strek. Vi blir derimot litt for komfortable og slipper oss veldig ned de siste 10 minuttene hvor vi slipper inn to unødvendige mål og går til pause med 1-2. Basert på sjanser/spill ufortjent, men i fotball handler det om å score mål.

I andre omgang hever vi oss utover og har et stort trykk mot ØHIL sitt mål og bør score 3-4 mål. Vi klarer ikke helt å få ballen i mål før Hanna scorer til 2-2 noen minutter før slutt. Med siste spark på ballen setter Hanna også en meget viktig 3-2 scoring. 

Totalt sett har vi massevis av sjanser vi bør score på, men vi ser også at vi ikke kan slippe oss for mye ned før motstanderen kommer inn i kampen. Det er likevel sterkt å stå i det hele kampen og vi viser en enorm vinnervilje som klarer å snu det i vår favør. Vi spiller ikke en veldig bra kamp, men som sagt er resultatet det viktigste i disse kampene.

I kamp to mot BVH har vi egentlig full kontroll de første 70 minuttene og leder 3-0. Mot slutten ønsker vi å utfordre jentene litt og endrer formasjon, med det gir vi fra oss initiativet og lar BVH komme inn i kampen. De reduserer til 3-1 på corner, men vi har totalt sett full kontroll og slipper ikke til mye. Som sist gjør vi ingen veldig god kamp, men vi vinner og har dermed et strålende utgangspunkt.

Vi har dermed 6 poeng etter de første to kampene og leder gruppen. Nå gjenstår kamp søndag 9.12 og torsdag 13.12 før vi tar ferie og vi går selvfølgelig for seier også i de!