J15 Regional 2019

Etter to kamper i J15 Regional kvaliken lå vi godt an med 6 poeng. Bak oss hadde vi ØHIL med 3 og BVH med 0. Det var derfor knyttet spenning til de siste to kampene og 2 poeng på de siste to ville holde til gruppeseier og kvalifikasjon til Regional.

Først møtte vi ØHIL på bortebane i en kamp vi er ganske misfornøyd med. Førsteomgangen vår var veldig dårlig, men vi er heldige og holder 0-0 til pause. I andreomgang tar vi tak, dominerer kampen og scorer 2 mål. Desverre for oss er vi mer uheldige i den andre omgangen og slipper inn to mål på ØHIL sine to-tre sjanser. 2-2 utligningen kommer også i siste spilleminutt og vi får kjenne litt på den samme følelsen som ØHIL nok hadde i forrige oppgjør. 1 poeng til begge lag gjorde at vi fortsatt ledet med 3 poeng og uavgjort i siste kamp mot BVH ville holde.

Kampen mot BVH kunne blitt en spennende å jevn kamp, men man ser tidlig at det er klasseforskjell på lagene. Etter 18 minutter leder vi 4-0 og har egentlig punktert kampen. Resten av kampen blir dermed i større grad en ren parademarsj. Vi gjør endel bytter før og i pausen, og er klare på at vi ikke skal slippe oss ned selv med 7-0 til pause. Til hver eneste kamp er ambisjonen å gjennomføre kampen med 100% uavhengig av om vi leder eller ligger under. Vi satte oss derfor som mål å fortsette dominansen i andre omgang, samt holde nullen.

Det målet opprettholder vi så til de grader og dominerer fullstendig. Vi scorer 4 mål til, selv om det fort kunne vært det dobbelte, og vinner til slutt 11-0.

Vi synes det er svært uheldig tidspunkt å spille kvaliken på, da det er nesten 2 måneder etter sist seriekamp. De fleste lagene har da gått inn i en roligere periode og spiller mye futsal, men når det først blir slik er det morsomt å se at vi stepper opp for anledningen og tar en klar gruppeseier. Det betyr at vi kvalifiserer oss til neste års J15 Regional, som vil gi oss en god kamp- og treningshverdag. Nå tar vi en velfortjent ferie og gleder oss til å starte opp igjen med treninger den 8. Januar!

God jul til alle og takk for følget denne sesongen!

Foto: Dag Standal

Foto: Dag Standal