Ullern G03 - Lyn G03 treningskamp

Søndag 28.01 møtte Lyn G03.1 Ullern G03.1 til årets første treningskamp på Ullern sin hjemmebane.
Den ble vunnet 5-2 etter at vi gikk til pause med solide 4-0. Målscorere: Petter Nosa (3), Fredrik (1) og Moja (1). 

Vi skal selvsagt være varsomme med å legge for mye i en enkeltstående treningskamp i januar. Likefullt ga dagens kamp grunn til både begeistring og optimisme. Særlig det gutta viste i første omgang var til tider av høy underholdningsverdi for alle foreldre som møtte opp i vintersolen for å bivåne det hele.

En solid kollektiv innsats i dag med ok struktur og god innsats, men fortsatt en liten vei å gå før vi er der vi burde være til sesongstart. 
Litt kortere avstander i det defensive, både i det høye og lave presset. Enda tøffere på å vinne ball og litt mer klinisk i avslutningene. 

Troppen i dag bestod av:

Kristoffer Morønning stod i mål 1. omgang og spilte en solid omgang, hadde 4 gode redninger på noen farligheter som Ullern kom med og var generelt rolig i utspillene sine.

Oskar Kaurin stod i mål i 2. omgang og fikk ikke veldig mye å gjøre, men måtte allikevel se ballen gå forbi seg 2 ganger på noen sjanser som det var vanskelig å gjøre noe  med.

I bakre rekke var Erik Kristiansen, Aleksander Kvamme Jensen, Kristoffer Berg Andresen og Fredrik Bronken Ness solide gjennom hele 1. omgang. Erik veldig flink til å være med offensivt og var et konstant uromoment på venstreside, jobber hardt begge veier. Aleksander hadde sin debut i dag i Lyn drakten og stod frem som et råskinn på midtstopperplass – superrask, tøff og besluttsom. Kristoffer har returnert fra til Lyn fra Heming og har også god fysikk til å matche motspillere i dueller. Fredrik står en omgang i dag og avsluttet 1. omgangen med en meget god scoring, solid raid fra høyrebeck posisjon.

I 2. omgang kommer Selasi Bravie og Ole Martin inn og gjør en solid innsats i de bakre rekker. Godkjent kamp av begge guttene.

Sentralt i banen starter vi med Nikolai Kvello, Petter Stif og August Hartberg. 3 av spillerne som var sentrale i Lyn i fjor. Alle 3 jobber hardt og har god kontroll sentralt. Nikolai med en fin pasningsfot og godt overblikk offensivt og defensivt, Petter med god teknikk og bra evne til og utfordre og August som jobber steinhardt begge veier.

I 2. omgang kommer Alfred inn etter et langt skadeavbrekk på høsten. Har en jobb å gjøre for å komme i form, men supert at han også får kommet igang.

Frontrekka Bestod i dag av Sayid, Moja og Petter Nosa. Petter Nosa og Sayid med sine debuter, og de leverer 3 scoringer og 2 assister i sin første kamp i Lyn drakten. 

Nosa satte ballen i nettet tre ganger og var et konstant uromoment for Ullern fra sin posisjon på venstrevingen, Sayid var med sin utrolige fart en vedvarende trussel fra sin rolle som midtspiss. Moja har 1 scoring + assist fra sin posisjon på høyrekant.
Jonas kommer inn på høyrekant etterhvert og leverer til godkjent selv om han gjerne skulle vært på scoringslisten han og.

Det var mange som gjorde en solid kamp denne søndagen, men jeg vil særlig berømme de nye på laget. Ække alltid lett å komme inn i ny klubb og nytt lag, men Nosa, Sayid og Aleksander ordnet det med bravur.

Vi er i gang, og som Platon sier: "Begynnelsen er den viktigste delen av arbeidet".

Takk til Ullern for gjestfrihet og god kamp. Vi gleder oss til å møte de denne sesongen.