J19: Gull og bronse i Lillehammer Cup

Gull-laget Lyn 3 bestående av Camilla Linberg, Vilde Hasund, Joanna Bækkelund, Una R. Søyland, Emile Closs, Emilia Ruud, Mari R. Hasselknippe og Anna Palm.

Gull-laget Lyn 3 bestående av Camilla Linberg, Vilde Hasund, Joanna Bækkelund, Una R. Søyland, Emile Closs, Emilia Ruud, Mari R. Hasselknippe og Anna Palm.

Lillehammer Cup er en årviss tradisjon for Lyn fotball, og et stort antall Lyn-spillere drar denne helgen til Lillehammer for å delta i Norges største innendørscup i futsal. Det er en viktig sosial arena, men klubben anser futsal også som viktig for utvikling av teknikk og spill på små flater som kan overføres til spill på stor bane.

Vi deltok i år med tre lag i J19-klassen. Alle tre lagene vant sine grupper men dessverre var oppsettet slik at Lyn 1 og Lyn 2 deretter møtte hverandre i første sluttspill-kamp. Her trakk Lyn 1 det lengste strået og Lyn 2 var dessverre ute etter 1/8-finalen. Lyn 3 møtte Otta i sin 1/8-finale og vant hele 12-1. Denne kampen kan du se her: 

I 1/4-finalene ville kampoppsettet det slik at begge gjenværende Lyn-lagene traff hvert av de to VIF-lagene i denne klassen. Og begge Lyn-lagene gjorde sakene sine bra. Lyn 1 vant hele 7-0 mens Lyn 3 vant 4-0. Lyn 3 sin kamp kan du se her: 

I semifinalen traff Lyn 1 et Molde-lag som dessverre var litt for sterkt og Lyn 1 tapte 2-4 og fikk dermed en bronse-plass i turneringen. Lyn 3 møtte Tiller i sin semifinale. Siden vi tapte mot Tiller i Norway Cup sist sommer var det en liten trøst å slå dem her på Lillehammer. Resultatet her ble 7-2.

Finalekampen mellom Lyn 3 og Molde ble så spennende som man kunne ønske. Vi sliter litt i første omgang og ligger under 1-3 til pause, men med noen korrigerende tiltak fra benken og ny pågangslyst i andre omgang snur vi kampen og vinner til slutt 5-4. Her er link til finalekampen:

For femte år på rad (!), stakk vi altså avgårde med den største pokalen i juniorklassen i Norges største futsalturnering. Imponerende innsats av alle jentene og nok en vellykket og minnerik tur til Lillehammer.

Lyn 1 bestod av:

 • Christine Thorvaldsen
 • Tine Celine Karstensen
 • Johanne Systad
 • Emilie Bølviken
 • Sofie Fagereng
 • Hedda Foslie
 • Zoè Austeng-Klein

Lyn 2 bestod av:

 • Selma Hernes
 • Thea Marie Haug
 • Mathia Selinger
 • Adele Torvik Nilsen
 • Bjørnhild Wilhelmsen
 • Thea Sofie Kanestrøm
 • Maria Mehl
 • Synne Asplund

Lyn 3 bestod av:

 • Mari R. Hasselknippe
 • Una R. Søyland
 • Joanna Bækkelund
 • Vilde Hasund
 • Camilla Linberg
 • Emilia Ruud
 • Emilie Closs
 • Anna Palm
27173948_1666508070085166_1885565733403556716_o.jpg
26758677_1542373745798668_6372257818513537137_o.jpg