G03.1: Seriekamp (Ready + Bækkelaget) + kort veien videre

5.jpg

Ready – Lyn.
Etter 1 dag hvile så skulle vi møte Ready, guttene har hatt veldig høy belastning i det siste og med 6 kamper i bena så var vi litt beskymret for hvordan kampen kan ende spillmessig da mange av guttene var slitne.
Vi ble enige i forkant av kampen at det var viktig nå at vi spilte vårt spill, samt at vi heller «hviler» nede i posisjonene og lar Ready trille ballen.

Like før kampstart så ser vi at guttene har mye energi og bestemmer for at vi bare går ut høyt og sjokkerer Ready.

1 omg, så spiller vi veldig fin fotball og har mye ball i laget og kommer til mange sjanser. Vi scorer 3 mål i 1 omg mens Ready får 1 mål.
En veldig god kamp, da vi har mye posession og er ekstremt hurtige på gjenvinningen.
2 omg lar vi Ready komme til mer og scorer 1 mål før vi setter 4-2 scoringen, noe som blir slutt resultatet.

Alt i alt: En veldig solid kamp av guttene, da mange var slitne men spilte en fin kamp der kampplanen kollektivt og individuelt ble fulgt detaljert, noe som resulterte i 4 flotte scoringer, som var godt jobbet iforkant av hver scoring.

 

Lyn – Bækkelaget.
5-1.

Etter tap 3-4 tidligere i sesongen som kom som et lite sjokk så ble kravene satt i det vi hadde kampprat. Vi skulle gå ut og dominere, men vi skulle også jobbe for hverandre og spille hverandre gode.
1 omg så gjør guttene akkurat det, de spiller god fotball og har ballen ca. 80% av 1 omgangen, noe som resulterer 3 mål, flotte mål.
De får en redusering der vi ikke er helt på, men går til pause med 3-1 ledelse.
Pausen får guttene beskjed om å fortsette der de slapp, mer var det ikke å si.

2 omg så scorer vi 2 mål til.
Men utrolig at det ikke ble to siffer i denne kampen, vi hadde totalt 6-7 store sjanser som burde omsettes til mål, men en god keeper 1v1 reddet eller stangen/tverra reddet.
Vi må bare øve på det.

Men alt i alt: godkjent kamp.

 

 

 

Veien videre:
Om 2 helger så reiser vi til Gjøvik for å delta på Adidas cup finalehelg, vi kommer til å jobbe knallhard på hver økt frem til cupen. Vi håper at vi kan reise med en skadefri tropp, dessverre har vi hatt litt for mye skader/sykdom denne sesongen, slik at vi aldri har hatt alle spillerne til hver seriekamp/cuper. Men forhåpentligvis får vi det til Adidas cup.

Foreldregruppen har arrangert slik at vi spiser en god og næringsrik frokost på klubbhuset før vi tar avreise til Gjøvik både lørdagen og søndagen. (Mer info kommer over helgen)

Vi har også 5 seriekamper igjen av sesongen som vi kommer til å gjøre vårt beste.
Vi håper på å delta på en cup i okt/nov, og vi kommer til å ha åpne treninger etter sesongslutt for de som ønsker å prøvespille og forhåpentligvis bli en del av Lyn G15 neste sesong. (Mer info prøvespill vil komme etter sesongslutt)

(Bildedryss fra 5-1 serien over Bækkelaget, bla videre. Alle bildene er tatt av Snorre Burmo.