J19 NM: Før kvartfinalen Lyn-Klepp

Vil Jenny Røsholm Olsen overliste Klepp-forsvaret?

Vil Jenny Røsholm Olsen overliste Klepp-forsvaret?

Onsdag ettermiddag er det duket for nok et høydepunkt på Kringsjå. Direkte fra Jæren kommer Klepp for å kjempe mot Lyn om en plass i semifinalen i årets J19 NM – Telenor Cup. De grønnkledte er regjerende mestre etter at de slo ut LSK i finalen i Telenor Arena i fjor høst.

Tilfeldighetene, eller NFF, vil ha det til at Lyn og Klepp også i år møtes i kvartfinalen i J19 NM. I fjor var vi besøk på Vestlandet og måtte ta den tunge veien hjem etter å ha tapt straffekonkurransen etter en svært jevn kamp.

Denne gangen er det Klepp som kommer til Kringsjå og skal få føle hvordan det er å møte oss på hjemmebane. Vi stiller med et sterkt mannskap som alle er sterkt motivert til å revansjere fjorårets tap og ett steg videre mot en NM-finale. Vi fant NM-finalen i 2015 og har veldig lyst til å gjenta den bragden!

Klepp ble, i kraft av å være regjerende mester, seedet av kretsen og slapp å spille kvalifiseringsspill. I de ordinære rundene har de slått Randesund (5-0) og Haugar (6-0).

Lyn møtte i sin kvalifiseringsrunde Røa (13-0) og Amasone (14-0) før vi i de ordinære runde har slått ut Drøbak-Frogn (18-0) og til sist et spennende oppgjør mot Vålerenga hvor Lyn gikk seirende ut med et 5-0 resultat.

Begge lag har altså til gode å slippe inn mål i årets J19 NM så her er det duket for et durabelig oppgjør onsdag ettermiddag. Vil spiss-paret Jenny Røsholm Olsen og Runa Lillegård finne nettmaskene?

Med din innsats på tribunen har vi god tro på seier. Møte opp på Kringsjå til kampstart onsdag 6. september kl. 17:15. Kiosken er åpen og om været ikke er det varmeste vil vi by på god fotball som varmer!

Meld din ankomst via vårt facebook-arrangement: https://www.facebook.com/events/1905246679729533/

Vi sees!