G02.1: Seier over Asker, Holmlia, Skeid og Kolbotn

Til tross for at kampreferater har uteblitt den siste tiden, har det helt definitivt blitt spilt kamper også i september. I tur og orden har Asker, Holmlia, Skeid og Kolbotn gått på tap mot et Lynlag med flyt, vilje og ferdigheter i sekken. Det betyr tolv poeng og hele 22-6 i målforskjell på de fire siste kampene! 

Benjamin Edvardsen Hem var en av kampens store spillere i hjemmekampen mot Asker

Benjamin Edvardsen Hem var en av kampens store spillere i hjemmekampen mot Asker

27.8: Lyn - Asker: 8-4
Kampfakta
Alltid hyggelig å møte trivelige ledere og trenere hos Asker, og denne kampen var intet unntak. Kampen mot Asker var preget av to lag som var bedre offensivt enn defensivt. Med bedre effektivitet kunne vi enkelt scoret tosifret antall mål denne kvelden, men også Asker hadde sine muligheter der spesielt frontspiller og hurtigtog Mustafa Rahman var en stadig trussel med sin gode fysikk og smarte løp.

Lyn - Asker: 8-4
Kvalifisering til G16 Interkrets 2018

3.9: Holmlia - Lyn: 1-9
Kampfakta
Holmlia møtte vi også i vårsesongen (4-0 til Lyn). Siden den gang har det skjedd mye, både på og utenfor banen. Holmlia har mistet Philip Liabø til Nordstrand, men hadde fått tilbake Nestaley Jose Manana som stod over vårkampen. Sistnevnte er nok en spiss med ekstrem fysikk og høy toppfart, noe vi fikk erfare ved et par anledninger på Lusetjern Kunstgress. 
Men vi har trent godt denne sesongen, utviklet både individuelle ferdigheter og samhandling. Mot Holmlia var det aldri noen tvil og en meget god dommer kunne blåse av uten tillegg i tiden på stillingen 1-9 til Lyn. 

Holmlia - Lyn: 1-9
Kvalifisering til G16 Interkrets

11.9: Lyn - Skeid: 3-0
Kampfakta
Skeid G02 er merkelig nok en motstander vi ikke har møtt i seriesammenheng tidligere i ungdomsfotballen. Vi møtte 01-laget deres to ganger da vi spilte opp i G14-serien med G13-laget vårt. Likevel er ikke lagene helt ukjente for hverandre da flere av gutta går på samme skole (Nordberg), mens Benjamin kjenner noen av gutta ekstra godt da han også har spilt på lag med dem tidligere for Korsvoll Fotball.  Kampen er det ikke allverdens å skrive hjem om. Lyn dominerer fullstendig i førsteomgangen, både i form av et stort ballinnehav og tre scoringer. Resten av kampen blir oppstykket og preget av mange bytter og det faktum at kampen i realiteten allerede er avgjort.

Lyn - Skeid: 3-0
Kvalifisering til G16 Interkrets

17.9: Lyn - Kolbotn: 2-1
Kampfakta
Det er aldri kjedelig å spille mot Kolbotn. Et fysisk lag med stort engasjement og masse trøkk fremover på alt av innlegg og faste situasjoner. I tillegg er de gode når de får kontre på lag som står høyt på dem. For dem som har sett Lyn mye de siste årene må dette ha fremstått som en "ut av seg selv opplevelse". De første 25 minuttene er det Lyn som har et lite overtak og scorer to fine mål ved Even Hatling og Musa Lowe. Deretter snur kampen fullstendig, og vi må jobbe knallhardt i forsvar i nærmere 60 minutter. Men poeng en må kjempe for smaker ekstra deilig! 

Fornøyd gjeng etter seier 2-1 mot Kolbotn på hjemmebane!

Fornøyd gjeng etter seier 2-1 mot Kolbotn på hjemmebane!

Vi har nok blitt litt bortskjemt med disse gutta, og forventer at vi skal dominere alle kamper. Slik er det selvsagt ikke, men på en dag der det offensive ikke stemte tok vi på oss arbeidshanskene og la ned en vanvittig innsats i det defensive. Dermed måtte det et selvmål til for å overliste Magnus Ødegaard i Lynmålet. Resten av forsøkene fra bortelaget hadde vi bra kontroll på etter oppofrende innsats av hele laget, men sett ut fra banespill og trøkk er det ikke unaturlig at Kolbotn føler seg snytt for minst et poeng i denne kampen. 

Lyn - Kolbotn: 2-1
Kvalifisering til G16 Interkrets 2018.

Søndag er det klart for ny seriekamp - vi går for fem strake !