J04: Videre til semifinalen!

Det ble en spennende kamp i kvartfinalen i Adidas Cup for 04-jentene lørdag 26. august. Pent vær og bra oppmøte på tribunen, både fra hjemme og borte-supportere, skapte en fin ramme rundt kampen.

Det var Lillehammer KFK som kom på besøk til Kringsjå, og jentene fra OL-byen var farlig frempå utover i kampen. Likevel, Lyns Hanna Vik-Simonsen på topp gjorde jobben, og putta to mål i første omgang. Det innebar at Lyn-jentene kunne gå til pause med en grei ledelse.

I andre omgang var Lillehammer nære på fra start, og fikk også en redusering. Resultatet holdt seg til dommeren blåste av kampen, 2-1 til Lyn og jentene er dermed videre til semifinalen i Adidas Cup. Det hele blir avgjort på Gjøvik helgen 23.-24. september hvor både semifinale, bronsefinale og finale skal spilles.

Vi gleder oss!