G02.2 Sandar-cup 2017

Kampprogrammet er klart for turneringen i Sandefjord! Alle kampene i puljespillet avvikles på lørdag 12. august, mens sluttspillet foregår søndag formiddag. Slik spilles alle kampene, inkludert alle potensielle utfall:  Innledende kamper i pulje D  (ekstern lenke til turneringens hjemmesider)  Storstadion — 11.00, Lyn2 — Søgne1 Storstadion — 12.40, Lyn2 — Nesøya Storstadion — 16.00, Stokke - Lyn2 Sluttspill: Dersom vinner av pulje D Fram2 — 12.00, mot vinner av kamp 5832 (C1/G2) Fram1 — 14.40, semifinale Fram1 — 16.30, finale Dersom sølvvinner i pulje D Fram2 — 10.10, mot C2 (Klemetsrud1, Lyn Fotball3, Nordnes, United Hole) Fram2 — 12.50, mot G1 (Lier, Oppsal1, Ringsaker/Nes, Store Bergan) Fram1 — 16.30, finale Dersom 3. Plass i pulje D Storstadion — 12.00 (C3/G4) Storstadion — 14.40 Semifinale Gamle Stadion — 16.30, finale Dersom 4. Plass i pulje D Storstadion — 10.10, mot C4 (Klemetsrud1, Lyn Fotball3, Nordnes, United Hole)  Praktisk info om reisen og cupen Turneringsavgiften (3500) er allerede dekket av onkel Rolf-Magne i Lyn, og følgelig er kostnadene nede i spilleravgift (220 per spiller), pluss matutgifter. Planlegger en stoshopping på vei ned, og at vi tilbereder alle måltider selv. Vi har ikke lykkes med å få til en ekstra hytte i Vestfold, og følgelig må noen spillere trolig pendle med en bil. Vi kommer til å reise ned lørdag morgen, og hjem etter en bankett med grillings på hytta til Alex (med et lite værforbehold). Vi kommer til å trenge ca fem biler der nede, og trenger noen foreldre som kan være med på tur og også noen som kan kjøre ned på dagsturer enten lørdag eller søndag. Kampene spilles 2x20 minutter og i sluttspillet blir det 5 min sudden death dersom uavgjort, deretter flest cornere gjennom hele kampen og til slutt loddtrekning.  Foreløpig tropp (påmeldt i Spond) Tim Didrik Thomas Victor Alexander L Hans August Sebastian Scott Frede Kasper Lars Håkon Jireh Alexander S  

Kampprogrammet er klart for turneringen i Sandefjord!

Alle kampene i puljespillet avvikles på lørdag 12. august, mens sluttspillet foregår søndag formiddag.

Slik spilles alle kampene, inkludert alle potensielle utfall:

Innledende kamper i pulje D (ekstern lenke til turneringens hjemmesider)
Storstadion — 11.00, Lyn2 — Søgne1
Storstadion — 12.40, Lyn2 — Nesøya
Storstadion — 16.00, Stokke - Lyn2

Sluttspill:
Dersom vinner av pulje D
Fram2 — 12.00, mot vinner av kamp 5832 (C1/G2)
Fram1 — 14.40, semifinale
Fram1 — 16.30, finale

Dersom sølvvinner i pulje D
Fram2 — 10.10, mot C2 (Klemetsrud1, Lyn Fotball3, Nordnes, United Hole)
Fram2 — 12.50, mot G1 (Lier, Oppsal1, Ringsaker/Nes, Store Bergan)
Fram1 — 16.30, finale

Dersom 3. Plass i pulje D
Storstadion — 12.00 (C3/G4)
Storstadion — 14.40 Semifinale
Gamle Stadion — 16.30, finale

Dersom 4. Plass i pulje D
Storstadion — 10.10, mot C4 (Klemetsrud1, Lyn Fotball3, Nordnes, United Hole)


Praktisk info om reisen og cupen
Turneringsavgiften (3500) er allerede dekket av onkel Rolf-Magne i Lyn, og følgelig er kostnadene nede i spilleravgift (220 per spiller), pluss matutgifter. Planlegger en stoshopping på vei ned, og at vi tilbereder alle måltider selv.

Vi har ikke lykkes med å få til en ekstra hytte i Vestfold, og følgelig må noen spillere trolig pendle med en bil. Vi kommer til å reise ned lørdag morgen, og hjem etter en bankett med grillings på hytta til Alex (med et lite værforbehold).

Vi kommer til å trenge ca fem biler der nede, og trenger noen foreldre som kan være med på tur og også noen som kan kjøre ned på dagsturer enten lørdag eller søndag.

Kampene spilles 2x20 minutter og i sluttspillet blir det 5 min sudden death dersom uavgjort, deretter flest cornere gjennom hele kampen og til slutt loddtrekning.

Foreløpig tropp (påmeldt i Spond)
Tim
Didrik
Thomas
Victor
Alexander L
Hans August
Sebastian
Scott
Frede
Kasper
Lars
Håkon
Jireh
Alexander S