J04: KVARTFINALE NESTE i ADIDAS CUP!

 

Adidas Cup arrangeres hvert år som et uoffisielt Norgesmesterskap for de yngste alderstrinnene i ungdomsfotballen. Det betyr at det dette året er første gang 2004-kullet deltar. Vi var spente da vi skulle ut i første kamp mot Bækkelaget på Kringsjå. 24.april. I et snøvær som ikke stod til årstiden, klarte jentene til tider å trille ball og skape mange målsjanser, særlig i førsteomgang. En kald fornøyelse, men en svært fin start med seier i første kamp. 

 

Neste motstander i gruppespillet var Holmen. 5.mai tok vi turen til Holmen Arena for å møte Asker-jentene. I en kamp der vi varierte litt i prestasjonene, viste vi at vi er sterke sammen og dro i land seieren, til tross for at vi gjorde det litt vel spennende mot slutten av kampen. 6 poeng på to kamper viste seg å være nok til å avansere til neste runde. Vi gledet oss likevel veldig til å ta turen til mjøsbyen Gjøvik for å møte Gjøvik-Lyn i siste gruppespillskamp en solrik søndag i slutten av mai. 

 

Gjøvik-Lyn stod også med 6 poeng, og vi forventet en jevn kamp mellom to gode fotballag. Jeg tror det er flere enn Jørgen og jeg som kan skrive under på at dette ble en av de beste 9er-kampene vi noen gang har sett. Høyt tempo, herlig kombinasjonsspill, flotte angrep, imponerende prestasjoner og herlig lagmoral på begge banehalvdeler. Det ble til slutt et knepent tap for Lyn-jentene, men vi gjorde en god kamp og tok med oss mye læring fra denne kampen. 

 

Det endte da med 2.plass i gruppa og avansement til kvartfinale. Jentene har gjort en strålende innsats så langt, og det er gøy å også få testet oss mot spillere som er like gamle. I kvartfinalen har vi trukket Lillehammer, et annet mjøslag, og skal møte dem til dyst 26.august kl. 17.15 på Kringsjå. Kampen går i etterkant av at Lyn sitt damelag spiller seriekamp mot KIL/Hemne, og vi får derfor en fin ramme rundt kampen. 

 

Vi gleder oss til kvartfinale!

 

Sportslig hilsen, Elise 😊